2012. április 14., szombat

Jane by Design

Még semmit nem posztoltunk a sorozatokról, szóval ennek is eljött az ideje. :)
Általában több sorozatot nézek felváltva. Az egyik oka ennek, hogy a kollégiumi net nem annyira jó mint ahogy szeretném, így sok sorozatot csak itthon tudok megnézni.
Az egyik új sorozat, amit követek az ABC Family Jane by Design-ja. Még csak angolul látható. Az alaptörténet egy gimis lány életét követi, de ami megfogott benne, hogy egy divatcégnek dolgozik. Kicsit olyan mint Az ördög Pradát visel sorozat változata. Nagyon jó ruhák és kiegészítők vannaka sorozatban. Mindenkinek más stílusa van. Például a főszereplő, Jane sikes, kicsit bohém, nagyon divatos, fiatalos és színes ruhákat visel. Nem csak luxus cuccokba öltözik, hanem high-street darabokba is. Szóval nézzetek bele a sorozatba ha inspirálódni akartok Jane ötlözékéből (akit Erica Dasher alakít), vagy a főnökéjéből, Grey-eből (akit a mindig elegáns Andie McDowell alakít) vagy más szereplőjéből.
-------------------------------------------------------------
We haven't posted anything about series yet, so here is the time for that too. :)
I usually watch a lot of series alternately. One reason for this is the dormitory's internet, which is not as good as I'd like to, and some of the series I can watch only at home.
One of the new series which I follow is the ABC Family's Jane by design. It's just in English yet. The story based on a high school girl's life, but the thing which caught me is that she is working in a fashion company. It's a bit like Devil wears Prada series version. There are really nice clothes and accessories. Everybody has a different style. Like the main charater, Jane wears chich, a bit bohemian, really fashionable, youth- and colourful clothes. She wears not only luxury clothes, but some high-street items as well. So check the series if you want to get some insipration, whenever it's from Jane (played by Erica Dasher), or from her boss, Grey (played by the always elegant Andie MacDowell) or from other characters.


A kedvenc összeállításaim:
My favourite sets:
Annyiszor gondolok arra, hogy a bőrdzsekit egy lányos szoknyával, vagy ruhával párosítsam, és Jane olyan sokszor teszi ezt, és jól is áll neki, hogy most már biztos, hogy én is fogom ezt az összeállítást hordani.

I think so many times about matching a leather jacket with a girlish dress, or skirt, and Jane does it many times, and they look really good on her, so I'm sure I'll do it as well.

 Ez a kedvencem. Nagyon tetszik ez a ruha és a cipő!
This is my favourite. I like so much the dresss and the shoes!

Gyönyörű ruha.
Beautiful dress.

 
Én is be fogok szerezni egy ilyen rúzsos szájú inget.
I'm also going to get a this type of lip print shirt.

Minél egyszerűbb annál jobb.
The simple the better.

Forrás: innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése