2012. április 1., vasárnap

Kid's choice awards - part 1

Tegnap volt a 2012-es Kid's choice awards ahol néhány felnőtt sztár mellett, természetesen a tini celebekkel volt tele a narancs szőnyeg. A szokásos pánt-nélküli kis ruhákon túl azért volt néhány egész jó és egész szörnyű összeállítás is. Elég sokat találtam, ami vagy jól el volt találva vagy extrémebb volt a többinél, úgyhogy több részre osztom.
--------------------------------------------------------------
Yesterdays was the Kid's choice awards 2012, where next to a lot of adult star, of course the orange carpet was full of teenager celebrities. Next to the customary strapless little dresses, there were a few really good and really terrible appearance too. I found a lot, which were right hit or more extreme than the others, so I divide them.
Katy Perry:
Az összeállítása érdekes, szerintem nem díjátadóra való akkor se, ha ez csak a Kid's choice awards. A kék haját még mindig le kéne cserélnie, a zöld végképp nem illik hozzá. Az viszont biztos, hogy a ruhája illik a szőnyeghez, illetve a zöld trutyihoz, amivel mindig leöntik a sztárokat. Ez is valami.
-----------------------------------------------
The combination is interesting, I think it is out of place even if it's just the Kid's choice awards. She should change her blue hair, the green utterly doesn't fit to it. But it's sure, that her dress is fit to the carpet and to the green grunch, with what they always flush to the celebritites. That is something too.
Kelly Osborne:
Lefogyott, jól öltözködik, mosolygósabb, mint valaha. Akkor miért nem tudja átfestetni az ősz haját? A ruha is szép és a pink cipő vidámabbá teszi az egész megjelenését.
-----------------------------------
She lost weight, dresses in a good way, smilier than ever. Then why she can't repaint her white hair? The dress is pretty and the pink shoes make her look livelier.
Jennifer Stone:
Szerintem egy ilyen díjátadóra így kéne felöltözni! Egyszerű, mégis elegáns és vidám. Jennifernek nagyon jól áll ez a ruha és a piros-narancs párosítás is.
---------------------------------------------
I think everybody should dress like this to an award show like this. Simple, but elegant and lively. The dress and the red-orange matching are really fit to Jennifer.
Kristen Stewart:
Szerintem jó, hogy összefogta a haját, mert az illik hozzá és a kék szín is jól áll neki, azonban valahogy nem tudja viselni azt a ruhát. Mintha nem örülne, hogy rajta van. Javíthatna a pózolási technikáján.
---------------------------------------------
I think it's good, that she put her hair into a ponytail, 'cause it fits to her and the blue color is match to her, but somehow she can't wear really the dress. Like she isn't happy, that it's on her. She should make her pose technology better.

Forrás: innen, innen és innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése