2012. április 14., szombat

Celeb street style - 14.04.2012 - part 1

Újra elég sok kép gyűlt össze, úgyhogy megint több rész lesz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I found a lot of photos so there will be more parts again.

Mila Kunis:
Kicsit összeszedettebb, mint legutóbb. Kicsit sötét az összeállítás, de a maxi ruha a mintájával együtt nagyon jó! Egész csinos lenne, ha csinálna valamit a hajával és lecserélné a flip-flop-ot.
-----------------------------------------------------------------------------
A bit more collected, than last time. The combination is too dark, but the maxi dress with its pattern is really good! She would be pretty, if she does something with her hair and changes her flip flop.
Nicole Sherzinger:
Egyszerű megjelenés, nem megfeledkezve a combos csizmáról. A kardigánja, vagy akármi is az, kicsit vastagnak tűnik, mintha -30°C lenne. A csizma se túl előnyös, mert rövidíti a lábát.
--------------------------------------------------------------------------------
Simple look, the thigh-length boots aren't forgotten. Her cardigan, or whatever is it, seems a bit gross, like it is -30°C. The boots aren't too advantegous, because they make her legs shorter.
Vanessa Hudgens:
Vanessa kicsit elhagyta magát. Az első képen levő valamiről nem tudom megmondani mi az, de hogy a melegítője fölé vette, így még rosszabb. A másik ruha nem is lenne olyan rossz, a mintája tetszik. Azonban a csizma nagyon előnytelen.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vanessa let herself go a bit. On the first picture the something, that I don't know what is, but over her tracksuit it's worse. The other look wouldn't be that bad, I like the dress' pattern. But the boots are very disadvantegous.

Dianna Agron:
Dianna egyébként is szép lány, de nagyon elegánsan, csinosan és nőiesen öltözködik. Az első megjelenése friss és tavaszias, a második pedig fantasztikus! Én amúgy is nagyon szeretem az ingeket, a fekete-fehér párosítás elegáns, illetve a szoknya a "nyakkendővel" tökéletes! Reméljük még sok stílusos összeállítást láthatunk tőle!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Otherwise Dianna is a pretty girl, but she dresses very elegantly, pretty and womanly. The first look is fresh and springly and the second is fantastic! I like shirts very much, the black-white matching is elegant and the skirt with the "tie" is perfect! We hope we'll see more stylish appearances from her!

Nektek ki tetszett a legjobban? / Who do you like the most?

Képek: Mila Kunis, Nicole Sherzinger, Vanessa Hudgens, Dianna Agron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése