2012. április 6., péntek

Celeb street style - 07.04.2012 - part 1

Egészen sok képet sikerült összegyűjtenem, tehát most 2 részre osztottam őket.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Now I collect bit more photos, so I separate it into two parts.

Lauren Conrad:
Lauren legújabb könyvével a Fame Game-mel járja az országot. Mindig nagyon csinos és nőies. A maxi ruha még mindig divatos és a mintájával még elegánsabb. A második összeállítás nem csak, hogy pasztell, de az ősi mintás díszítés és a muszlin szoknya is jó párosítás. A harmadik megjelenés pedig egyszerű és csinos.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lauren goes round the country with her new book, the Fame Game. She's always very pretty and feminine. The maxi dress is still fashionable and with its patterns it's more elegant. The second appearance not just pastel, but the aboriginal patterned decoration and the muslin skirt is a good combination. The third look is simple and nice.

Christina Aguilera:
Még mindig nem tökéletes a formája, de a The Voice idei első adásában jól illett hozzá a narancs színű ruha. Bár lehet még kicsit várni kéne az ennyire szűk ruhákkal, mert olyan mintha alig tudna benne járni.
--------------------------------------------------------------------------------
She hasn't got a perfect shape yet, but in The Voice first episode the orange colored dress matches to her. But maybe they could wait with that narrow clothes like this, 'cause it's like she can't really walk in it.
Scarlett Johansson:
Egészen hétköznapi összeállítás. Én nem szeretem a klumpákat, úgyhogy ez se tetszik annyira. Talán még a napszemüvegét lecserélhetné, mert szinte beleolvad a hajába és a bőrébe.
-----------------------------------------------------------------------------------
Kinda casual appearance. I don't like clogs, so I don't really like this one too. Maybe she could change her sunglasses too, 'cause it's almost fade into her hair and skin.


Forrás: Lauren Conrad, Christina Aguilera, Scarlett Johansson

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése