2012. április 1., vasárnap

Kid's choice awards - part 2

Kid's choice awards - part 2:
Íme a második adag. Most különösebb rendszer nélkül válogattam őket szét, illetve egy csoportba.
----------------------------------------------------------------
Here's the second dose. Now I separate them and put them into one group without any system.

Selena Gomez:
Igazán követi a divatot, hiszen most nagyon menő a hasvillantás. Bár a szettje hasonlít Katy-éhez, mégis a színével és a díszítésével sokkal elegánsabb. Választhatott volna egy jobb színű cipőt, ami megy a többi darabhoz, de nagyon csinos.
----------------------------------------------
She really follows the fashion, 'cause now the "stomach-showing" is really trendy. Although her dress is similar to Katy's, even so its color and decoration it's more elegant. She should choose a better colored shoes, which is fit more to the other pieces, but she's really pretty.
Ashley Tisdale:
Ezzel az összeállítással szinte semmi probléma nincs. Ashley stílusa a kicsit vadócos öltözködés és ez a darab beillik ebbe, mégis elegáns és illik a vörös szőnyegre.
-----------------------------------------
I have no problem with this look. The madcap clothing is her style and this piece is fit into it, but also elegant and has place on the red carpet.

Heidi Klum:
Nem éppen díjátadóra való összeállítás, de végülis nem áll rosszul neki. A túl rövid ruha és a combközépig érő csizma nem gondoltam, hogy az ő stílusa, de ha tetszik neki...
-----------------------------------------
It's not really a look for an award show, but other way she doesn't look bad. I didn't think, that the too short dress and the thigh-length boots are her style, but if she likes it...
Willow Smith:
Vagány kislány az biztos. Egészen jó a ruhája, viszonylag egyszerű, a kiegészítőkkel pedig felturbózta. Azonban a kalap elég előnytelen, de lehet azért mert a haja csupán kb. kétcentis. A haja egyébként rózsaszín, ha innen nem látszana. Túllépve az alap meghökkenésen, hogy rózsaszín a haja, megállapíthatjuk, hogy nem illik a bőrszínéhez.
---------------------------------------------
She's a rough girl, it's sure. Her dress is good, relative simple, she makes it more special with the accessories. But her hat is disadvantages, but maybe cause her hair is about 2 cm long. Her hair is otherwise pink, if it doesn't show up here. Overrun the basic surprise, that her hair is pink, we can find out, that it isn't match to her skincolor.

Forrás: innen és innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése