2012. április 21., szombat

Celeb street style - 21.04.2012 - part 2

Nézzük a többieket mit követtek el :D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Let's see what the others did :D

Dianna Agron:
Reméljük ezek a legrosszabb összeállítások amiket valaha hordani fog. A baloldali elég retrós azonban inkább egy nagymama szettje aki próbálja visszacsempészni azokat az időket. A jobb oldaliban a ruha egyenes nem tetszik, de a dzseki valami máshoz nem lenne olyan rossz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
We hope that these are the worst combinations that she every going to wear. The left is a bit retro styled, but it's more like a granny's set who tries to bring back those times. In the right I straightly don't like her dress, but the jacket with something else wouldn't be bad.

Rihanna:
Úgy tűnik Rihanna is szereti az újra visszatérő slicceket. Nagyon csinos a kék összeállítás és a fehér se lenne rossz, csak a harisnya nem túl előnyös, de lehet csak a fotó sikerült rosszul. Nagynak tűnik a combja.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
It seems like Rihanna also likes the flies, which come back. The blue look is very pretty and the white also wouldn't be bad, just the stocking aren't too adventageous, but maybe just the photos's bad. Her thigh looks big.

Gwen Stefani & Zuma:
Egészen normálisan festenek :) Tetszik, hogy Gwen tudja hordani a kék bőrnadrágot és egyszerű fekete polót vett hozzá, mert ez önmagában is elég extrém.
-------------------------------------------------------------------------------
They look pretty normal :) I like, that Gwen can wear the blue leathertrousers and she wear a simple black shirt, 'cause the trousers themselves are even enough.
Miley Cyrus:
Így néz ki Miley nyári összeállítása. Ez az ő stílusa és (bár a bakancs szerintem nem illik hozzá) jól néz ki.
------------------------------------------------------------------------------
This is how Miley's summer combination looks. This is her style and (altough I think the boots aren't match to them) she looks good.

Képek: Dianna Agron, Rihanna, Gwen Stefani, Miley Cyrus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése