2012. április 18., szerda

Májusi címlapok / May covers - part 3

Újabb májusi címlapok! Ti milyen újságokat szoktatok venni?
----------------------------------------------------------------
New may covers! Which magazines do you usually buy?

Vogue Spain:
Lily Donaldson látható a strandon. Nem csodálom, hogy a spanyoloknak már elkezdődött a nyár. Igazi mediterrán fotó!
----------------------------------
Lily Donaldson on the beach. Im not surprised, for the spanish people the summery have already started. Real mediterrenaen photo!
Glamour Hungary:
Szikszai Johanna pózol az új Glamour címlapján. Merész és szokatlan a félmeztelen címlap, de szép fotó, Johanna igazán vékony.
-----------------------------------
Johanna Szikszai poses on the cover of the new Glamour. Brave and unusual the topless cover, but it's a pretty photo, Johanna is really slim.
Tatler UK:
Christy Turlington a bajszos címlaplány. Természetes és szép fotó, a bajusztól kissé bohókás. Igazán különleges!
----------------------------------
Christy Turlington is the covergirl with the moustache. Natural and nice photo, because of the moustache it's a bit facetious. Really special!
Vogue Germany:
Igazi nyári címlap, ahhoz képest, hogy nem is mediterrán ország címlapja és még csak májusi. Természetesen ez nem baj, sőt! Tetszik a fekete szín és a fém mixelése, határozott címlapot eredményez. A modell Guinevere van Seenus.
----------------------------------
Real summer cover, according to that it isn't one of the mediterranean country's cover and it's just may. Of course, it doesn't matter, even! I like the mixing of the black color and the metal, it effects a determined cover. The model was Guinevere van Seenus.

 Vogue US                             Flare

La Femme Slovakia

Mindenhol Scarlett Johansson! Valószínűleg új filmje, a Bosszúállók miatt. Az amerikai Vogue címlapja kicsit túlretusált, de Scarlett és a ruhája is igazán szép. A Flare címlapján is jól néz ki, bár a ruha nem olyan előnyös. A La Femme fotóján még vörösen látható, nekem az a kedvencem, nagyon csinos és stílusos.
----------------------------------------------------------------
Scarlett Johansson is everywhere! Obviously because of her new mobie, The Avengers. The Vogue US's cover is a bit over-retouched, but Scarlett and her dress is very pretty. She looks also good on the Flare's cover, although this dress isn't too adventageous. On the La Femme's photo her hair is red, this is my favourite, very pretty and styleful.

Képek: Vogue SpainGlamour Hungary, Tatler UK, Vogue Germany, Vogue US, La Femme, Flare

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése