2012. április 28., szombat

Celeb street style - 28.04.2012 - part 2

Beyonce:
Beyonce egyik kedvenc darabja a kerek napszemüvege és a kalapja. Az egyszerű ruhákat mindig tökéletesen varázsolja extrémmé egy-egy különleges mintás vagy színes darabbal.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
One of Beyonce's favourites pieces is her round sunglasses and her hat. She always conjures perfectly the simple clothes extreme with one-one special patterned or colored piece.


Taylor Swift:

Nagyon tetszik ez a ruha. Jól áll neki, az ő stílusa és mégis kicsit modernebb darab. A vörös párosítás hozzá pedig igazán nőies :)
--------------------------------------------------------------------------------------
I like her dress so much. It fits to her, it's her style but it's a bit moderner piece. The red matching is very womanish :)

Rachel McAdams:

Egyszerű és nagyszerű! Fantasztikus színe van a ruhájának. Bár a cipő nekem amúgy se tetszik annyira és nem is illik a kis ruhához.
----------------------------------------------------------------------------------
Simple but amazing! Her dress has a fantastic color. Although I don't like her shoes it doesn't fit to the little dress.
Selena Gomez:
Én sose fogom megérteni, hogy hogyan lehet rövidnadrágot és csizmát egyszerre felvenni, de hát nem néz ki rosszul. Nagy leggings-párti sem vagyok, de jó, hogy egy extrább darabot választott.
----------------------------------------------------------------------
I will never understand how people can wear shorts and boots together, but it doesn't look bad. I'm not a huge leggings-fan too, but it's good, that she chose a more extreme one.

Képek: Beyonce, Rachel McAdams, Selena Gomez, Taylor Swift

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése