2012. április 2., hétfő

Romantikus vígjátékok / Romantic comedies - part 1

Hamarosan itt a tavaszi szünet (sőt, valahol már el is kezdődött), ilyenkor kezdődik a maraton filmnézés kezdve a hosszú-hosszú lista elejével. Ha esetleg a listátok mégse olyan hosszú, íme néhány film, amelyeket ajánlok mindenkinek. Mivel ez a tavaszi szünet, ezért elsőre a romantikus vígjátékokból válogattam néhányat. Az előzetesek is mellékelve vannak, hogy könnyebb legyen választani. Ti milyen filmeket ajánlotok?
(Van ahol nem találtam magyar előzetest, így jelenetet raktam be.)
---------------------------------------------------------------
Soon here will be the spring break (even somewhere it have already started), and this time starts the marathon movie watching begin it with the long-long list's top. If your list isn't that long, here's a few movies, which I commend to everybody. 'Cause it's the spring break, for the first time, I chose a few from the romantic comedys. The trailers are enclosed to make the selection easier. Which movies do you commend?

27 idegen igen - 27 dresses (Katherine Heigl, James Marsden):
Az egyik kedvencem. New York, fiatal szingli, önálló főszereplőre hirtelen rátalál a jóképű nagy Ő. Mint a legtöbb romantikus film, csak viccesebb, szebb és jobb. Ennyi :)
---------------------------------------
One of my favourites. New York, single, independent girl suddenly will be found by the handsome One. Similar to the other romantic movies, just it's funnier, prettier and better. That's all :)


Levelek Júliának - Letters to Juliet (Amanda Seyfried)
Helyszín Verona, a főszereplő pedig a gyönyörű amerikai lány, aki rájön, hogy valójában mire vágyik és elég bátor, hogy valóra váltsa mások és saját álmait is. Kellemes film, gyönyörű olasz táj *.*
----------------------------------------------------------------
Place is Verona, the main character is a beautiful american girl, who finds out, that actually what she wants and she is brave enough to attain her dreams. Nice movie, astonishing italian landscape. *.*


A csaj nem jár egyedül – She’s all that (Freddie Prinze Jr., Usher):
A tipikus gimis szerelmes film. Népszerű srác, aki valójában kedves és jóképű, a népszerű és undok barátnőjével szakít és összejön a suli fekete bárányával. Csak persze ez nem ilyen egyszerű. Ez a film azért került be a listára és a többi száz pedig azért nem, mert régi és én jobban szeretem a régieket, a hangulatukat, még van bennük egyediség.
--------------------------------------------------------------
The typical high school movie. The popular guy, who is actually kind and good-looking, breaks up with his popular and nasty girlfriend and hooks up with the school’s black lamb. But it’s not that simple. This movie comes to the list and the other hundreds don’t, because it’s older and I like more the olders, their feeling, they are unique.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése