2012. április 9., hétfő

Romantikus vígjátékok / Romantic comedies - part 3

Az olyan szerencséseknek (mint én :D), még egy-két napig eltart a szünet, de talán a többieknek is könnyű hetük lesz. Így íme még néhány film, egészen újakkal, hogy biztos legyen mit nézni!
----------------------------------------------------------------
The lucky people (like me :D) have one-two more days off, but maybe the others will have also easy week. Here's a few more movies, with new ones, to be sure, that you have something to watch!

Könnyű nőcske - Easy A (Emma Stone, Penn Badgley):
Ez a régi gimis filmek modern változata. De az igazi modern változata. Kicsit csavarva a történeten, viccesebben, realisztikusabban.
----------------------------------------------------------------
This is the old high-school movie modern version. But the real modern version. With a little twist int he story, it’s funnier and more realistic.


Anyád napja - Monster-in-law (Jennifer Lopez, Jane Fonda):
Sokban hasonlít a többi romantikus filmhez, azonban itt megismerjük, mi van, a leánykérés és az esküvő között. Kellemes délutáni film. Jane Fonda nélkül csak olyan lenne, mint a többi, de így helye van a listán!
----------------------------------------------------------------
It’s very similar to the other romanic comedies, but now w eget known what happening between the proposal and the wedding. Pleasant afternoon movie. Without Jane Fonda it would be like the others, but like this it has place int he list!


Számos pasas - What's your number? (Anna Faris, Chris Evans):
Lehet, hogy mert csak friss az élmény, de ez a film igazán tetszett. Nem olyan idealista, mint a többi film, sokkal realisztikusabb. Allyvel könnyen lehet azonosulni és mindenki egy olyan szomszédról álmodozik, mint Colin (vagy inkább, mint Chris Evans :D). Nagyon vicces! Sajnos nem találtam magyar videót, úgyhogy egy vicces jelenetet raktam be, ami magyarul úgyse lenne jó :D
---------------------------------------------------------------
Maybe, just because it’s a fresh experience, but I like this movie so much. Not that idealistic, like the other, it’s more realistic. We can easily assimilate with Ally, and everybody dream of a neighbour like Colin (or even more, like Chris Evans :D) Very funny!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése