2012. április 21., szombat

Celeb street style - 21.04.2012 - part 1

Mostmár tényleg közeledik a tavasz és a sztároktól is elleshetünk néhány ötletet, hogy mit mivel mixeljünk.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Now the spring is really close and we can inspire from the celebrities appearances what to mix with each other.

Ashley Tisdale:
Bár én mindig is úgy gondoltam, hogy vásárolni kényelmes ruhában kell menni, azért mégse venném fel az edzőcuccomat. A Szerencsecsillag premierjére viszont igazán csinos összeállítást választott, talán az egyetlen kifogásom az lenne, hogy a felsőrész túlságosan hasonlít a bőrszínéhez.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Although I always say, that people could go to shopping in comfortable clothes, I would never wear my tracksuit. But for the Lucky one's premiere she chose a pretty combination, maybe I would have only one objection, that the uppers is to similar to her skincolor.


Eva Longoria:
Eva szereti a az egybe-részes ruhákat és jól is állnak neki. A kék igazán vidám szín, a táskája pedig gyönyörű. ^^ Az első megjelenése merész, a fehér blúz és blézer tetszik, azonban bármennyire is jó alakja van, a nadrág túl szűk és rövid.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eva likes the dresses and these look great on her. The blue is a joyful color and her bag is beautiful ^^ Her first look is a bit brave, I like the white shirt and blazer, but ever so she has a good shape, the shorts are too tight and short.

Emma Stone:
Emma nem szokta túlbonyolítani a dolgokat, mint ahogy most se tette. A virágos nadrág azonban önmagában is elég. A szezon nagy divatja és szerintem érdemes beszerezni egyet, mert bármilyen összeállítást különlegessé tesz.
------------------------------------------------------------------------------
Emma never makes things complicated, like even now. But the flowery shorts themselves enough. This is the season's big trend and I think that it worths to get one, because it makes every look special.

Jessie J:
Ő viszont annál inkább szereti az extrém dolgokat. Nem elég, hogy fekete bőrnadrágot visel illetve arany színű tunikát, a lila haj sem kerülheti el a figyelmünket. Nem ronda, de azt hiszem ezt egyikőtök se csinálná komolyan.
-----------------------------------------------------------------------------------
She likes the extreme things so much the more. Not enough, that she wears black leathertrousers and a gold tunic, the purple hair also couldn't be unseen. Not bad, but I think none of you would do it serious.

Képek: Ashley Tisdale, Eva Longoria, Emma Stone, Jessie J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése