2012. szeptember 11., kedd

Sorozatok szeptembertől / Series from september

Új év kezdődött nem csak az iskolában vagy a divatban, de a sorozatok terén is. Szerintem hozzám hasonlóan ti is sok sorozatot követtek év közben és már várjátok az új évad őszi kezdetét. Összegyűjtöttem azokat, melyeket én most nézek, egy kis leírással, képpel és infókkal megtoldva.
Hogy kedvet kapjatok néhány hozzáillő képet is csatolok. :)
----------------------------------------------------------------
A new year started, not just int he school or fashion, buti n the case of the series. I think just like me, you also follow a lot of serieses during the year and you also wait the new season’s fall beginning. I collected all the series, which I’ll watch, with a short description, photo and informations.
I also enclose a few suitable pictures to get the appetite. :)


Így jártam anyátokkal / How I met your mother:
A sorozat egy baráti kör életét mutatja be New Yorkban. A történet szerint Ted meséli el, hogyan ismerkedett meg feleségével. A Jóbarátokhoz tudnám hasonlítani a HIMYM-ot. Igazi egyéniségekkel teli, vicces, szórakoztató és izgalmas. Az epizódok már a végükhöz közelednek, a következő évad lesz a 8., amely szeptember 24.-én kezdődik.
---------------------------------------------------------------
The series show us a circle of friends’ lif in New York. Accordance with the story, Ted tells u show he met her wife. I could compare the HIMYM to the Friends. Full of real individualities, funny, entertaining and exciting. The episodes are close to their end, the next will be the 8th season, which will start on the 24th of September.


Agymenők / The Big Bang Theory:
A főszereplők, a 4 tudós és a csinos színésznő Kaliforniában él, Pasadénában. Az epizódok során megismerkedhetünk a kockák életével, illetve, hogy hogyan változott meg minden, amikor Penny belépett a képbe. Talán frusztráló is lehet, hogy főleg Sheldon mondanivalójának 70%-a nem érthető, de épp ezért vicces ez a sorozat és más, mint a többi. A hatodik évad szeptember 27.-én kezdődik.
---------------------------------------------------------------
The main characters, the 4 scientists and the pretty actress live in California, Pasadena. During the episodes, we can get acquainted with the geeks’ life, and how everything changed, when Penny came on. Maybe it’s frustrating, that the 70% of mostly Sheldon’s say isn’t understandable, but because of this too, this series is funny and different. The 6th season’ll beginn on the 27th of September.


Glee / Sztárok leszünk!:
Egy kórus útját mutatja be a gimis életben és az énekversenyeken. Leginkább azért követem ezt a sorozatot, mert tetszik az ötlet, hogy régi dalokat adnak elő és érdemes meghallgatni a feldolgozásokat. Ha néha le is maradok az új epizódokkal, az előadásokat mindig megnézem. A negyedik évad kezdődik idén, szeptember 13.-án.
---------------------------------------------------------------
It’s show us a choir’s journey int he high school life and also ont he singing competitions. Principally I watch this show, because I like the idea of singing old songs and the adaptations worth to watch. If I missed the new episodes, I watch the performances. This year, the 4th season’ll start, on the 13th of September.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése