2012. szeptember 2., vasárnap

Iskolakezdés / Start of school


Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még mindig nem akarok belegondolni, hogy holnap kezdődik az iskola. Sajnos azonban ami tény az tény és inkább jobb felkészülten fogadni a dolgokat.
Ez a cikk azonban nem azért készült, hogy még jobban elvegye a kedveteket az iskolától. Persze ezt nem lehet örömmel fogadni, de gondoltam megosztok veletek néhány érdekes dolgot, amit találtam.
----------------------------------------------------------------
I don't know what do you think about it, but i don't want to think about the tomorrow starting school. But sadly, a fact is a fact, so it's better if we are aware for it.
But this article wasn't written to you to get a worse mood of the thought of the school. Of course, we can't wait gladly for it, but I thought, I share with you a few interesting things, which I found.

Először is íme néhány igaz és vicces kép :)
------------------------------------------------------------
First of all, here are a few true and funny pictures :)

Talán legtöbbünk igazán érdekes napi problémája az iskolával kapcsolatban, hogy mit vegyen fel másnap. Persze az iskolás lány és fiú téma foglalkoztatja a divattervezőket és magazinokat is. A Teen Vogue meg is osztott 15 tökéletes "első nap az iskolában" megjelenést. Én a 4 kedvencemet választottam ki, de ti megnézhetitek a többit is a Teen Vogue honlapján.
-------------------------------------
Maybe most of us' most interesting daily problem about school is what to wear next day. Of course, the designers and magazines are always interested in the school girl and boy theme. The Teen Vogue also shared 15 perfect "first day of school" looks. I chose my 4 favourites, but you can watch the other ones of the website of the Teen Vogue.


Szerintem az igazán jó megjelenés titka az egyszerű darabok tökéletes párosításában és a különleges kiegészítőkben (pl: egy kitűző vagy szalag) rejlik.
--------------------------
I think the secrets of the great look is the perfect pairing of simple pieces and the special accessories (like a badge or a ribbon).


Remélem mindezek mellett most is kihasználjátok a múló jó időt és amíg lehet biciklivel mentek suliba, mint ahogy arra tavasszal is buzdítottalak titeket! :)
Mindenkinek sok szerencsét és minden jót kívánok a következő évhez!
--------------------------
I hope after all this, you capitalize the tansient good weather and you go to school by bycicle, like I exhorted you to it in spring! :)
I wish everybody good luck and everything good for the next year!Képek: weheartit.com, teenagerposts.tumblr.com, fashionising.com, Steven Alan 2011 Fall

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése