2012. szeptember 29., szombat

Karlie Kloss bordái / Karlie Kloss' ribs

Greg Kadel a Numéró magazin számára készített képeket Karlie Klossról. A magazin úgy gondolta, hogy Karlie nem néz ki tökéletesen, így az ellentéte történt mint általában, így ráphotoshoppoltak egy kis súlyt.
Szerintem elég sok nézőpontja van annak, hogy ez botrányos-e vagy sem. Természetesen Greg Kadel megdöbbent, hogy kijavították a  képét de őszintén szólva az eredeti fénykép engem sokkolt. Egy anorexia elleni felhívásnak kellene lennie ennek a képnek, nem egy divat editorialnak, ami azt mondja a nőknek, hogy így vagy szép. Én elfogadom, ha Karlienak ez a normál kinézete (habár szkeptikus vagyok, hallva a modellek diétáiról), de sok lány belehalhat ha annyi súlyt akarnak veszteni, hogy így nézzenek ki. Nekem nem tűnik egészségesnek. Remélem sok ember egyetért velem, és nem gondolja, hogy ilyen vékonynak lenni normális.
----------------------------------------------------------------
Greg Kadel take photos for Numéro magazin of Karlie Kloss. The magazin thought Karlie doesn't look perfect, and the opposite happened what usually used to, so they photoshop some weight on her.
I think there are several point of views whether it is scandalous or not. Of course the photographer, Greg Kadel, was dismayed, that his photo was corrected but honestly the original photo was shocking for me. It should be a call against anorexia, not a fashion editorial, which shows women, this is the way of being pretty. I admit if this is Karlie's normal look (but I'm skeptic after hearing a lot of things about models' diets), but a lot of girls can die when they want to lose lot of weights to look like this. It doesn't look healthy for me. I hope many people agree with me, and don't think being this thin is normal.


Forrás: innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése