2012. szeptember 6., csütörtök

Sara Bloqvist for Mango 2012 September Lookbook

Mango sem akart lemaradni a többi high street márkától, és ők is bemutatták a szeptemberi kollekció képeit. Szerintem a darabok már kaphatóak is.
Ez a kollekció igazán olyan mint az én ízlésvilágom. Tetszik, és hordanám is majdnem az összes ruhadarabot. Gyönyörűek a military dzsekik, a blézerek, a minimalista, de elegáns darabok. Tetszik! Kicsit maszkulin a kollekció, de csodásan mutat Sara Blomqvist-en. Kár, hogy a Mango az elmúlt pár évben elég drága lett, így valószínűleg várnom kell az akciókig, és drukkolni, hogy ezek közül a szép darabok között is legyen leárazott.
----------------------------------------------------------------
Mango didn't want to fall behind the orher high street brands, so they released their pictures about the September collection as well. I guess the items are already available as well.
This collection is really my taste. I like and would wear almost all of the pieces. Beautiful military jackets, blazers, and minimalistic, but elegant pieces. Liket it!  The collection has also a bit masculinity as well, but everything looks beautiful on Sara Blomqvist. It's a pity that Mango pieces became in tha last years really expensive, so I probably just wait till the sales, and cross my fingers to have some of this lovely items reduced.


Forrás: innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése