2012. szeptember 5., szerda

Őszi kedvencek / Fall favourites - part 2

Nem titok, hogy szeretem a military stílust, aminek alapja a zöld szín illetve a bőr darabok. Egy igazi katonás gardróbból nem hiányozhat egy bőr gatya vagy szoknya illetve egy parka.
----------------------------------------------------------------
It's not a secret, that I like the military style, with the basic green color and leather pieces. Leather trousers or skirts and a parka can't be missed of a real soldier closet.

Vero Moda, H&M, Zara, Tally Weijl, Mango, Zara, H&M

Bőr / Leather
Nem csak bőrdzseki, hanem nadrág és szoknya is! Én már beszereztem egy szoknyát, ami szintén egyik büszkeségem. Bár a fekete alap, más színekkel is bátran lehet próbálkozni.
----------------------------------------------------------------
Not just leather jacket, but pants and skirts! I’ve already purchase a skirt, which is one of my prides. Although the black is the basic color, we can try other ones too.

Pull & Bear, Bershka, Zara

Parka
Vagyis military-dzseki. Bár újra divatba jön, szerintem, aki szerette eddig is hordta, aki nem, az most sem fog beszerezni. De én majd mindenképp szeretnék. A téli verzió szőrmés.
----------------------------------------------------------------
Namely military jacket. Although it comes in fashion again, I think who likes it, already wear it, who doesn’t, won’t purchase one. But I really like to have one. The winter version is the fured one.

Képek a szettekből:
Leather: Kate Moss in Vogue Paris 2010 September
Parka: Lily Donaldson, Sasha Pivarova & Isabeli Fontana in Vogue US 2010 March
Kifutós képek: innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése