2012. szeptember 24., hétfő

Lookbook áttekintés/Lookbook overview

Nem tudom hol milyen az idő, de itt Magyarországon elég jó, ahhoz képest, hogy már szeptember vége van. Azt mondják ez az utolsó napos hetünk szóval, vegyük elő utoljára  a nyári ruháinkat. A reggelek már eléggé hűvösek, így öltözködjetek rétegesen.
Én mindig örülök ha reggelente (jó esetben 10 perc után), eldöntöm mit vegyek fel, és még praktikusan is sikerül felöltöznöm. Mert kint kicsit hideg van, a suliban pedig kellemes meleg, de ha kinyitják óra alatt a nagy ablakot, akkor majdnem megfagyok.
Szóval lássunk pár jó példát:
----------------------------------------------------------------
I don't know how is the weather at you, but here in Hungary it's pretty good, compared it's already end of September. They say this is the last shiny week, so let's use our summer clothes for the last time. The mornings are already a bit chilly so it's worth to dress in layers.
I'm so happy every morning when (in good case after 10 minutes) I decided what to wear, and it's practical as well. :) Because it's a bit cold outside, but in the school it's nice warm, however when they open the big window during the lesson I almost freeze.
So let's see some good examples:
Tökéletes ötlet, hogy viseljünk farmeringet a top fölött. Ha meleg van csak leveszed, hidegben meg begombolod, és veszel fölé egy dzsekit vagy pulóvert, hiszen ezzel a darabbal mind a kettő jól néz ki. Reggel húzhatsz harisnyát a nyári szoknya alá, amit napközben a mosdóban le is tudsz venni. Ehhez a kinézethez egy elegáns cipő ugyanúgy passzol, mint egy loafer vagy vászoncipő.
----------------------------------------------------------------
Perfect idea ot wear a denim shirt over your top. If it's hot you just take it off, and when it's cold just button it up a bit, and take on a jacket or sweater, both looks nice with shirt. In the morning you can get tights under the summer skirt, which you just take off during the day in the restroom. This look fits with elegant shoes and loafers or sneakers.

 A laza nadrágok, azért praktikusak, mert hosszúak, és fedik a lábad, de ha melegebb lesz sem tapadnak a rád. Csak kapj fel hozzá egy jó kis blézert vagy bőrdzsekit reggel, és persze egy loafert vagy vászoncipőt.
Azt is meg kell jegyeznem, hogy a második képen lévő lány mennyire jól kitalálta az összeállítását. Csak a két alapszint viseli, amire azt mondhatnánk, hogy unalmas, de az ékszerekkel, és a különleges szabású blézerrel nagyon feldobta az egész kinézetét.
----------------------------------------------------------------
Loose trousers are practical, because it's long and cover your leg, but when it gets warmer it doesn't tense on you. Just pick a nice blazer or leather jacket which keeps you warm in the morning, and of course a loafer or sneaker.
I have to mention also how good was the idea of the girl on the second picture. She wears nothing just the two basic colors, which we can think is boring, but she jazzes (please comment if it's not the good word) up her look with the accessories and the special cut blazer.

Ugyan az a helyzet mint a nyári szoknyánál. Bármikor leveheted a harisnyát ha meleged van. A kalap pedig praktikus ha hűvös van és ha süt a nap akkor is.
----------------------------------------------------------------
The same case like with the summer skirts. You can get tights off when it gets warmer. The hat is practical, when it's chilly, and when it's sunshine.

 Sosem értettem azokat, akik rövid szoknyát csizmával hordanak. De kost már van egy barátnőm, aki azt mondta gyakran fázik a talpa. Őt sokszor látom rövid darabokban csizmával kombinálva. Ezért is osztottam meg ezt az utolsó képet amellett, hogy mennyire helyes ez az outfit. Annyira jól mixelte a lány a mintákat! Vegyetek róla példát!
----------------------------------------------------------------
I've never understood people with short skirts and boots. But now I have a friend who said her feets freezing a lot. So I saw on her many times boots with short pieces. That's why I share this last photo as well, beside the fact how lovely is this outfit. She matched the two different patterns so perfect! Take her as an example! :)
Képek forrása: innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése