2012. szeptember 5., szerda

H&M hírek / H&M news

Néhány hír a H&M vendégtervezőiről, és az őszi darabokról:
Some news about H&M's next collaborators and the autumn pieces:

- Megjelent az első kép a Maison Martin Margiela H&M kollekciójából. Egy blogger szkennelt be a fotót a francia Elle magazinból. A kollekció körülbelül 250 boltban lesz majd kapható november 15.-től.
Ez a piros ruha nekem kicsit furcsa, de lehet egy övvel jobban mutatna. Az első gondolatom az volt, hogy ez a kollekció talán kicsit extravagáns lesz az átlagembereknek, de majd meglátjuk.
--------------------------------------
-First picture came out from the Maison Martin Margiela's H&M collection. A blogger scanned it from the French Elle. The collection will appear in around 250 stores on November 15th.
This red dress is a bit weird for me, probably with a belt I would it would be better. My first thought was, this collection might be a bit extraordinary for average people, but we will see.

- A következő hírek Anna Dello Russo kollekciójával kapcsolatosak, amely október 4.-én kerül a boltokba. A szerkesztő úgy döntött, hogy a munkáját egy electro zenei videóban fogja reklámozni. Az első perc már megérkezett a videóból. Anna mondatai a videóban a következők: "A divat kénylmetlen. Ha kényelmesen érzed magad, sosem lesz (tökéletes) kinézeted." Most már értelmet nyert számomra, hogy miért hord néha szörnyű dolgokat....
H&M is megjelentetett egy videót, amelyik pedig Anna kutyájáról szól. Szerintem a 0:25-nél, a kutya mellett látott táska már a kollekció egyik darabja.
-------------------------------------------------------------
- The next news are about the Anna Dello Russo collaboration, which will launch in the stores on 4 October. The editor decided to promote her work with H&M with an electro music video. The first minute came out from the video. Anna says in it that: "Fashion is always uncomfortable. When you get comfortable you never get the look." Now it makes sense for me why she wears somtimes horrible things....
H&M released a video as well. It's about Anna's dog, and I think the clutch which is next to the dog at 0:25 is one piece from the collaboration.

Az electros videó. / The electro video.

A kutyás videó. / The video with the dog.

- Az utolsó hír pedig az őszi újdonságokról szól. Már láthattunk két reklámot (1, 2), az előző darabokról, de nézzétek meg ezt is, hiszen a ruhák már kaphatóak.
----------------------------------------------------------------
- The last news is about the new autumn arrivals. We have already seen two adverts (1, 2) about the previous pieces, now check this video as well, because this ones are available too.
Forrás: innen, innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése