2012. július 19., csütörtök

It bags - part 2

Folytassuk a mostani időszak híres táskáinak listáját!
---------------------------------------------------------------
Let's continue the list of this period's famous bags!

Olympia Le Tan Book Clutch
Milyen divatos módja annak, hogy átejtsük a tolvajokat! Komolyra fordítva a szót, először nem tudtam mi is igazából a véleményem ezekről a táskákról, de aztán döntöttem: tetszenek. Vicces, bohókás. Az egyetlen furcsa dolog számomra, hogy a színésznők, mint Michelle Williams, Natalie Portman, és Clémence Poésy elegáns ruhával hordják. Szerintem ez inkább utcai viselethez illik.
---------------------------------------------------------------
What a stylish way to deceive a thief! To take it more serious first I didn't know what is my opinion about this book-clutch thing, but then I decided: I like it. It's funny, and frisky. The only strange thing for me is that actresses like Michelle Williams, Natalie Portman, and Clémence Poésy wear them with an elegant dress. I think it's such a street style item.

Miu Miu coffer

Nekem úgy tűnik ez egy elég nagy táska. Tehát tökéletes a vásárolgatáshoz, vagy csak a városban csatangoláshoz, mert minden belefér. Nem csoda, hogy az anyukák mint Jessica Alba, Reese Witherspoon, és Jennifer Garner szeretik.
-------------------------
As it seems to meg it's quite a big bag. Perfect for shopping and being in the city, because everything fits into it. No wonder, mommies like Jessica Alba, Reese Witherspoon, and Jennifer Garner like it.

Victoria Beckham shoulder bag
Egyszerű és elegáns. Ezért tetszenek Victoria kollekciói. Ez a táska megmutatja milyen az ő stílusa, és nem jelenti azt, hogy csak Victoria kezében mutat. Jól áll Gwyneth Paltrownak is.
----------------------------------------
 
It's simple and elegant. This is why I like Victoria's collections. This bag shows her style, which doesn't mean that it looks good just in Victoria's hands. It fits Gwyneth Paltrow as well.


Mulberry Bryn
Talán a jövő egyik kedvenc táskája. Mondhatjuk, hogy a női változata a Mulberry ikonikus férfitáska darabjának a Brynmore-nak. A napokban került boltokba, de Alexa Chung-nak és Keira Knightley-nek már megvan a saját példánya. Egyet kell értenem velük: ez a táska jól néz ki!
----------------------------------
 Probably a future it-bag. We can say it's the women version of Mulberry's iconic men's bag Brynmore. It became available in shops in these days, but Alexa Chung and Keira Knightley already has their ones. I agree with them: this bag looks good!

Forrás: innen, innen, innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése