2012. július 5., csütörtök

Nyári filmek / Summer movies - part 1

Legtöbbünknek véget ért az iskola, de aki dolgozik annak is biztos akad egy-két szabad hete a pihenésre. Mint már korábban is tettem, én ilyenkor mindig előszedem filmes listámat és hangulatom szerint kezdem nézni a filmeket. Akad néhány azonban, amelyet ebben az időszakban szívesen megnézek akár többedszerre is. Most következzen ezek közül néhány, igazán könnyű, vidám, vicces, nyárra ráhangoló film!
Nektek melyek a kedvenc nyári filmjeitek?
----------------------------------------------------------------
Most of us have already finished the school, but who still working also have to have a few free weeks to relax. Like I've did it earlier, this time I reintroduce my list full of movies and start to watch time depend on my feeling. But there are a few ones I like to watch again in this time. Now here are a few ones of those, really easy, joyful, funny, summery movie!
Which are your favourite summer movies?

Mamma Mia! (Amanda Seyfried, Meryl Streep, Dominic Cooper)
Sophie szeretné meghívni édesapját esküvőjére, így titokban meghívja anyja 3 régi szerelmét, akik a lehetséges apa-jelöltek. Ebből következik a bonyodalom. E mellett gyönyörű táj, fantasztikus zene, vidám történet. Egy nyári délutánra nem is kell ennél több.
----------------------------------------------------------------
Sophie would like to invite his father to her wedding, so secretly she invites her mother’s 3 old lovers, who could be the father-candidates. The complication follows from this. Next to these beautiful landscape, amazing music, lively story. For a summer afternoon isn’t needed more than this.

Hajlakk - Hairspray (Nikki Blonsky, John Travolta, Zac Efron)
Nagyon szeretem a ’60-as évek stílusát, a dalokat, ruhákat. Ez a film is azt az időszakot idézi, nagyon vidám és pörgős. Sajnos magyarul csak egy részletet találtam, és még csak nem is a legjobbat, de ez is valami.
----------------------------------------------------------------
I really like the ’60s’ style, the songs, the clothes. This movie also quote this time, it’s very joyful and lively.

Pomádé - Grease (Olivia-Newton John, John Travolta)
Azt hiszem erről nincs is mit írnom, hiszen mindenki ismeri. Örökzöld slágerek, csodás retró stílus, táncos lábak, mindig élvezhető. Sajnos nem találtam semmilyen magyar videót, így az egyik leghíresebb számot, a Summer nights-ot raktam be.
-------------------------------------------
I think I don’t how to write about it, because everybody know this. Everlasting song, wonderful retro style, dancing feet, always comestible.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése