2012. július 18., szerda

It-bags - part 1

Minden időszakban vannak divatban lévő táskák. Ezek azok amelyek mindenkinek tetszenek, és mindenki akar belőlük egyet (ezért is másolják őket a high street üzletek márkái). Tehát nézzük melyek azok, akik letaszították trónjaikról a Chanel 2.55 és a Birkin táskákat.
----------------------------------------------------------------
Every period has it's famous it-bags. Which ones everybody likes, and wants (that's why high street fashion brands copy them). So let's see which ones repelled Chanel 2.55 and the Birkin bag from their thrones.

Proenza Schouler PS1
Sok hasonlót találhattok a boltokban olcsóbban.
Mint láthatjuk Jessia Albanak, Kirsten Dunstnak, és Leighton Meesternek is van belőle.
------------------
You can find many look-alikes in the shops for cheaper.
As we can see Jessica Alba, Kirsten Dunst and Leighton Meester has on as well.

Céline Luggage

Nekem ez az új Birkin táska. Nagyon oda vagyok érte! Szerintem gyönyörű! A kis verzióival is beérném. Leighton Meesternek ebből is van egy darab. A mázlista!
---------------------------------------------
For me this is the new Birkin bag. I just love it! I think it's beautiful! I would settle for the smaller one too.
It seems that Leighton Meester has on from this as well. Lucky girl!

Alexander Wang Rocco
A táska eredeti neve Coco volt. A szegecses alja teszi igazán vaddá. Nem csoda, hogy Rihanna, Dakota Fanning, és Mary-Kate Olsen is szereti.
---------------------------------------
The bag's name was originally Coco. The studded bottom makes it wild. No surprise, that Rihanna, Dakota Fanning and Mary-Kate Olsen loves it.

Reed Krakoff Boxer

Amíg az előző táska kicsit lazább, és fiatalosabb volt, addig ez egy igazán elegáns darab. Ennek megfelelően, láthattuk a táskát a Gossip Girl-ben, Lily (Serena anyukája) vállán.
Talán a világosabb verziói majd népszerűbbek lesznek a fiatalabbak körében is. Én azért elfogadnám bármelyik színben. :)
---------------------------------------
While the previous bag was floppy and youthful, this is an elegant one. According to this we could see the bag in Gossip Girl, on Lily's (Serena's mother) shoulder.
Probably in lighter colors the bag will be popular among younger ones as well. I would accept it in any colour. :)

Mulberry Alexa


Igen ez az a táska, amelynek a hasonmásait, szinte minden második boltban megveheted. Praktikus, divatos, és egyszerűen csak jól néz ki.
A Mulberry remek munkát végzett ezzel a táskával. Klasszikusnak tűnik, mint egy farmernadrág, amely mint tudjuk soha nem megy ki a divatból.
A sztárok is szeretik ezt a táskát. Nem csak a névadó Alexa Chung kezében látható (szinte állandóan), hanem használja Katie Holmes, Sarah Jessica Parker, Olivia Palermo, és Ginnifer Goodwin is.
---------------------------------------------------------------
Yes this is which look-alikes you can get in every second shop. It's practical, stylish and just looks good. Mulberry made a good job with this bag. It looks so classic as a pair of jeans, which we know never gets out of fashion.
Stars like this bag too. Not only in the hands of the name-giver, Alexa Chung, can we find (almost always) the bag, but Katie Holmes, Sarah Jessica Parker, Olivia Palermo and Ginnifer Goodwin use it as well.

Forrás: innen, innen, innen,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése