2012. július 18., szerda

Comic Con 2012

A hely, ahol a képregényrajongók (durván kockák) és a fashioniszták találkoznak. Manapság egyre híresebb esemény a Comic Con, hiszen egyre több film vagy sorozat jelenik meg, ami fantasy történeten vagy konkrét képregényen alapszik. Gondoljunk csak a Bosszúállókra, Pókemberre vagy a vámpíros történetekre. Elég sok sztár megjelenik az eseményen, így újra szemezgethetünk a vörös szőnyeges képek között.
----------------------------------------------------------------
The place, where the fans of the comics (rough nerds) and the fashionists meet. Nowadays the Comic Con is getting to be more popular, because there are more and more movies and series based on a fantasy story or a concrete comic come out. Just think of the Avengers, Spiderman or the vampire stories. Quiet a lot celebrities go to the event, so we can take a look again to the red carpet looks.

Jessica Biel                       Lucy Liu                      Emily Blunt

 Ashley Greene

Az egyszerű kis egyszínű ruhákkal nem lehetett félrelőni. Ezt a megjelenést sokszor a cipő teszi különlegessé. Jessica esetében tökéletes választás volt a kis pink, azonban Emilynek sötét szín jobb lett volna.
----------------------------------------------------------------
The simple one-colored dresses just can't be wrong. Usually the shoes make this look special. For Jessica the pink one was a prefect choice, but for Emily a darker color would be better.

Ginnifer Goodwin                      Naya Rivera  

Ők már vittek egy kis színt a ruhájukba. Ginnifer ruhája gyönyörű és Naya is igazán jól párosított a neon-sárga cipővel.
----------------------------------------------------------------
The put a little color to their appearances. Ginnifer's dress is beautiful and Naya pairs well with the neon-yellow shoes.

 Kate Beckinsale                         Nina Dobrev                  

Nikki Reed

Ők már kicsit bátrabbak voltak. Kate nadrágja nagyon dögös, Nina ruháját pedig a díszítés teszi igazán elegánssá és Nikki pedig mindig eltalálta, hogy hogyan legyen a megjelenése elegáns és egyszerű.
----------------------------------------------------------------
They were a bit braver. Kate's pants are very foxy, Nina's dress is more elegant by the decoration and Nikki always knew how to make her look elegant and simple at the same time.

Lea Michele                  Mila Kunis

Itt már azért van hiba. Például Lea igazán csinos, de (talán ezen a képen nem annyira látszik) a szoknyája már túlságosan rövid. Elhiszem, hogy ez nem egy Oscar gála, de azért Mila mégse sétálni ment az utcára.
----------------------------------------------------------------
Here are problems. For example Lea is really pretty, (maybe in this pictures it can't be seen well), but her skirt is too short. I understand, that it isn't the Oscar gala, but Mila didn't went to the street for a walk.

 Kristen Stewart        Michelle Williams

Én naiv Kristen szoknyája láttán még azt hittem kb. rendesen felöltözött. De hát az nem ő lenne... Muszáj volt felvenni ezt a sportcipőt. Michelle-nek most nem jött össze sem a ruha mintája, szabása, sem a cipője.
----------------------------------------------------------------
I'm naiv, thought looking at Kristen's skirt, that she dressed up normally. But it wouldn't be her... She has to put on those trainers. Now it didn't work for Michelle neither. Neither the dress' cut, the pattern and the shoes.

Férfiak /Men:
 Roberts Pattinson           Taylor Lautner                   Kellan Lutz      

Ian Somerhalder             Jackson Rathbone

Most veszem csak észre, hogy jól összeválogattam egy rakat vámpírt. Mondjuk manapság ez nem nehéz...
A fiúk egyszerűen megoldhatják szettjüket egy inggel, egy blézerrel vagy egy dzsekivel. Tovább nem kell bonyolítani. Persze Robnak még ez sem sikerült rendesen és most még a szokásosnál is unottabb képet vág. Azt hiszem mégiscsak összeillenek Kristennel.
----------------------------------------------------------------
I just realized that I could collect a lot vampires. But nowadays it isn't hard...
The boys can solve their sets easily with a shirt, a blazer or a jacket. It don't need to be overcomplicated. Of course Rob couldn't do this regularly and he had an even more bored face than usual. I think after all he and Kristen go well together.

Forrás: innen, innen, innen, innen, innenlogo, Naya Rivera, Nina Dobrev

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése