2012. július 7., szombat

Celeb street style - 07.07.2012

Rihanna
Az első összeállítás még mindig elég fura (az a leggings szörnyű), de a másik kettő már igazán csinos. Egyszerű ruhák, de szépek.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The first combination is still a bit weird (that leggings are horrible), but the other two is quiet pretty. Simple dresses, but lovely.


Christina Aguilera
A nagy amerikai ünnepnek, a júliusi 4.-ének megfelelően öltözött fel. Bár a leggings szerintem még mindig nem előnyös neki, tetszik hogy ezt a kardigánt választotta.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
She dresses up perfectly for the big american celebration, the 4th of July. Although I still think, that the leggings aren't advantageous for her, I like that she's chose this cardigan.

Katy Perry:
A virágos nadrág - póló párosítás máris szebb, mint az eddigi gót ruhák. Katy még biciklizni is elugrott, bár a kinyúlt póló nem túl jó választás.
------------------------------------------------------
The flowery pants - shirt pairing is already better than goth clothes from earlier. Katy also rode her bike, although the elongated shirt isn't a good choice.


Ashley Tisdale:
Ashley éppen a strandra tart, szülinapi partijára. Szerintem az eseménynek teljesen megfelel a kis ruha a bikini fölé. Nagyon tetszik a felsőrész mintája és színe.
----------------------------------------------------------------------------
Ashley's just going to the beach, to her birthday party. I think the little dress above the bikini is totally suitable for the event. I really like the topside's pattern and colors.



Keira Knightley:
Vőlegényével, James Rightonnal egyszerű, de stílusos megjelenést választottak. Keira nagyon csinos a kis virágos ruhában.
--------------------------------------------------------------------------
She and her fiancé, James Righton chose simple, bit stylish look. Keira is very pretty in the flowery dress.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése