2013. március 15., péntek

Áprilisi címlapok / April covers - 2

L'Officiel Paris:
Nagyon tetszik a styling és a spanyol téma. Az editorial se lett olyan rossz, de valamiért nekem nem illik teljesen össze ez a forró stílus és Lana Del Rey.
----------------------------------
I really like the styling and the spanish theme. The editorial is also not so bad, but somehow for me this hot style and Lana Del Rey don't fit.
Vogue US:
Michelle Obama újra a címlapon. Szerintem ez a fotó jobb lett, mint a legutóbbi vele, de a régi oldalfrufrus haja jobban állt neki.
-----------------------------------
Michelle Obama on the cover again. I think this photo is better, than the previous one with her, but I like her parted fringe more.
Glamour Hungary:
Nagyon élénk a piros szín, csak a modell, Hajdú Niki sminkje nem tetszik. Az elég sápadt és kicsit fáradtnak tűnik tőle az arca.
--------------------------------------
The red color is very bold, I just don't like the model's, Niki Hajdú's make-up. It's quite pale and makes her face looks tired.

Vogue Australia:
Jó címlap lenne, ha nem úgy tűnne, mintha Miranda Kerr a bajszát takarná el. Fura póz...
-----------------------------------
It would be a great cover, if it wouldn't seem like Miranda Kerr is enshrouding her mustache. Weird pose...
Flare:
Rossz a szín-, és ruhaválasztás. Jó lenne kicsit retrósan, de ez a ruha már túl közel van a nagymamás kinézethez. Diane Kruger egyébként szép.
------------------------------------
The color-, and dress-chosing are bad. It would be good with the retro style, but this dress is too close to the granny look. Otherwise Diane Kruger is pretty.
Vogue Netherlands:
Megint nagyon jó a styling és a haj is, de nekem az egész lehetne kicsit drámaibb, ha már ilyen extrém és erőteljes. A modell Milou van Groesen.
----------------------------------
The styling is very good again, but for me the whole could be more dramatic, if it's already this extreme and powerful. The model is Milou van Groesen.
Elle US:
Örülök, hogy leegyszerűsítették Nicki Minaj kinézetét. A bőrkabát nagyon jó. Az egészhez csak Nicki kicsit lenőtt, vizes, fehéres haja nem illik.
-------------------------------------
I'm glad, that Nicki Minaj's lookwas made to simpler. The leather jacket is great. Only Nicki's little bit wet, whity hair doesn't fit.

Vogue Paris:
A színek, és a háttér is szép. Isabeli Fontana fején azonban nagyon sok minden van, még akkor is, ha a kalap úgy néz ki, mint ami lebeg.
----------------------------------
The colors and the background is also beautiful. But on Isabeli Fontana's head there are too much stuff, although the hat looks like, it floating.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése