2013. szeptember 7., szombat

H&M - Paris collection

A H&M párizsi divathéten is bemutatott őszi kollekciója tegnaptól kapható a Vörösmarty téren is! Tegnapelőtt én is ellátogattam oda és lőttem pár fotót (a minőség nem épp HD, de szerintem tűrhető...). A boltban több TV-t is kiállítottak, amin a bemutatót játszák le, illetve külön címke és bársony fogas is készült a különleges daraboknak. A további képek pedig erről az oldalról vannak, ami egy New Yorki pop up store-ban készültek.
Az online shopba is felkerültek a ruhák, bár Magyarországról még nem lehet vásárolni. Néhányat bevágtam a kedvenceimből, de ITT mindent megtaláltok!
---------------------------------------------------------------
H&M's autumn collection, which has also appeared on the paris fashion week is now available in the stores too! The day before yesterday I also went to a store and take a few photos (the quality isn't HD, but I think it's acceptable). In the store there are more TVs playing the runway show and there're special labels and velvet hangers made. The other pictures are from this page and were taken in a new york pop up store.
The clothes are also available in the online shop. A choose a few ones of my favourites too, but you can find them all HERE!

New York Pop Up Store:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése