2013. szeptember 10., kedd

Októberi címlapok / October covers - 1

Harper's Bazaar Australia
Hát igen, náluk nem az ősz kezdődik... A címlapok viszont szépek, fiatalosak, Rosie gyönyörű modell.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Well, not fall comin' there... But the covers are nice, youthful, Rosie's such a pretty model.

 W magazine
Kicsit portré-féle címlap készült Chloéról és Leáról, de egy kicsit kócosabb és vadabb kiadásba. A színek szépek, egyszerűek, de tetszenek.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A little bit portray-like covers were made of Chloe and Lea, but in a more tangled and wilder way. The colors are nice, they're simple, but I like them.
Vogue China:
Az egyik legszebb címlap lett eddig! Nagyon szépek a színek, a kék lágy, de a fekete, narancs és fehér elég élénk! Nagyszerű fotó Li Bingbingről.
---------------------------------------------------------------
It's one of the prettiest covers yet! The colors are very nice, the blue is soft, but the black, orange and white are bold enough! It's a great photo of Li Bingbing.

Vanity Fair US:
Az ünnepi számot Kate Upton kapta. Kicsit Marilyn Monroe-s lett a címlap, de engem nem zavar. Dögös, szép, mégis elegáns, a zöld háttér gyönyörű, Kate pedig tör előre, akár akarjuk, akár nem... ;)
-------------------------------------------------------------------
Kate Upton got the anniversary cover. It's a bit Marilyn Monroe-like, but it's not problem for me. She's hot, pretty, still elegant, the green background is beautiful, and Kate is everywhere now, either way we want it or not... ;)Glamour UK:
Nagyon tetszenek a vörös árnyalatok, Nicole bőr- és hajszínéhez illik is. Az idei őszi szezon egy meghatározó színe egyébként is a piros.
------------------------------------------------------------------
I really like the reddish shades, it matches Nicole's skin-, and haircolor well. Otherwise, one of this fall season's determining colors is red too.


Harper's Bazaar UK:
Itt is a vörös uralkodik, Scarlett szőke hajához is illik, csak szerintem túl közeli fotó készült róla és a haja is össze-vissza áll... Szóval ennél lehetne jobb is...
-------------------------------------------------------------------
Red also dominates here, and matches Scarlett's blonde hair too, I just think this photo is too close and her hair also weird... So altogether it could be better, than this...Marie Claire US:
Újabb vöröses, ciklámenes fotó. Vanessa jól néz ki, a styling nem rossz, de a bőre túlon-túl sima és egyenletes...
-------------------------------------------------------------------
Another reddish, cyclamen photo. Vanessa looks great, the styling isn't bad, but her skin looks too smooth and clean.


Vogue Netherlands:
Bár valljuk be, Ymre Stiekema arca elég szögletes, a styling jó, tetszenek az ékszerek, a smink is szép, összességében nem olyan rossz...
---------------------------------------------------------------
We have to admit, that Ymre Stiekema got a quite square face, but the styling is good, I like the accessories, the make-up is also nice, altogether it isn't so bad...
Instyle UK:
Oh... Hát ez borzasztó. Szerintem, Naomi Watts nem éppen az a színésznő akit egy egyszerű címlapon meg kell vadítani. A hidrogén-szőke hajtól kezdve a kissé barnított bőrön át, az állatmintás szettig az egész egyszerűen rossz.
----------------------------------------------------------------
Oh... This is terrible. I think, Naomi Watts is not that kind of actress who needs to look extremely on a simple cover. Startin' with the hydrogen-blonde hair, through the little bit seared skin, 'til the animal printed set it is just simply bad.

Elle UK:
Azért még Naomi címlapjánál is van rosszabb ebben a hónapban... Főleg az ausztrál Bazarral összehasonlítva katasztrófa ez a címlap Rosieval. A paróka, a smink, a kék háttér... borzasztó az egész.
---------------------------------------------------------------
There's still worse cover than Naomis, this month... Mainly comparing to the australian Bazaar can we see, that this cover with Rosie is a catastrophe. The wig, the make-up, the blue background... the whole is horrible.
H&M Magazine:                        Ősz / Fall
Inkább télies hatású fotó lett a szőrme kabáttal. Az egyszerű fekete - fehér - piros színek szépek, de én sose kedveltem a nagyon vakus képeket.
-------------------------------------------------------------
It became a little bit more wintery photo with the fur coat. The simple black - white - red colors are nice, but I never really liked the too photoflashed pictures.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése