2013. szeptember 27., péntek

Októberi címlapok / October covers - 2

Elle US
Az első címlap elég sápadt lett, de a második gyönyörű. Bár be kell látni, hogy nem Gaga szépségének köszönhető... de nem ez a lényeg. A szín-, és textúrapárosítás tökéletes.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The first cover is quite pale, but the second one is wonderful. Although we have to admit, that it is not thank to Gaga's beauty... but it's not the point. The color-, and texture-pairing is perfect.


Vogue Paris:
Nekem elsőre kicsit furcsa volt a nyárias háttér, nem illett a stylinghoz, de végülis kicsit sötétebbre színezték és jó lett. A csodás modell Edita Vilkeviciute, akit őrületes alakkal áldott meg a sors.
---------------------------------------------------------------
For the first time the summery background was a little bit weird for me, but they colored it darker so it's good. The wonderful model is Edita Vilkeviciute, who has such a great shape.Vogue Thailand:
Különlegesen szép fotó, finom színek, elegáns modell. Liu Wen gyönyörű az új címlapon.
---------------------------------------------------------------
Extremely stunning photo, nice colors, elegant model. Liu Wen is beautiful on the new cover.


Vogue UK:
Az előzőhöz hasonló a színhasználat, azonban itt a pink elég erőltetett, nagyon erősíti Alexa Chung bájosságát, de nem a jó értelemben.
----------------------------------------------------------------
The color-using is similar to the previous one, but here the pink just make the lovely-effect of Alexa Chung stronger, but not in the best way.Harper's Bazaar Czech:
Az erős vörös és Amanda hamvas szépsége tökéletes pár. Egyszerű, de szép címlap.
-----------------------------------------------------------------
The powerful red and Amanda's peachy beauty is a perfect pair. Simple, but nice cover.

Vogue Spain:
A spanyol Vogue mindig dögös, de bájos címlapokat termel. A mostani is hasonló, a megfelelő őszies beütéssel. Andreea Diaconu pedig tökéletes modell ehhez.
---------------------------------------------------------------
The spanish Vogue always produces naughty, but lovely covers. The current one is also similar with the equivalent fally style. And Andreea Diaconu is the perfect model for it.


Elle Brazil:
Jó címlap lenne. Szép a modell, nyárias a fotó, de hogy Daniela Bragának minek kellett így felemelnie a kezét...
--------------------------------------------------------------
It would be a great cover. The model is pretty, the photo is summery, but why Daniela Braga had to put her arm up like this...

Vogue US:
Bár szerintem rengeteg remek alany lett volna, az új Vogue címlaphoz, de egész jó kép lett Sandra Bullockról, a ronda frizurán kívül. Elképzelni nem tudom, ezt hogyan csinálták, de sikerült elérni, hogy borzasztó legyen...
------------------------------------------------------------------
Although I think there would be thousands of great women to have the new Vogue cover, but it is a nice pic of Sandra Bullock, apart from the ugly hair. I can't even imagine how they did it, but they achieved it to be horrible...

Vogue Germany:
Axente Vanessa most már mindenhol megtalálható, amire alig lehetnénk büszkébbek! Az őszies színek és (valószínűleg) a styling is passzolt volna, azonban ennél kényelmetlenebb pozitúrában már nem tudom, hogyan tudtak volna fotót készíteni róla...
----------------------------------------------------------------
Vanessa Axente is everywere now, which we couldn't be more proud of! The fall colors and (probably) the styling would pass too, but I don't know a worse positure to take a photo of her...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése