2013. február 28., csütörtök

H&M Paris Fashion Show - '13 F/W

Tegnap végre láthattuk a H&M (2013 Ősz / Tél) divatbemutatót, melyet a Párizsban, a Rodin múzeumban tartottak. A kifutó szuper volt! A modelleknek nehéz dolguk volt, mert különböző termeken mentek keresztül egymás után.
Olyan híres modellek mutatták be a ruhákat, mint Cara Delevingne, Isabeli Fontana, Arizona Muse, Daphne Groeneveld, és a mi büszkeségünk Axente Vanessa. Több híresség is jelen volt, mint például Emma Roberts, Pixie Geldof, Ashely Olsen, Anna Dello Russo. A lenti videóban láthatjátok is őket, és a divatbemutatót is.
A kollekció az általános sötét hangulatot hozta, ami jellemző az őszre és télre. Egy kis bézs, fehér, és a csillogó részek dobták fel a fekete ruhákat. A ruhák stílusa néha katonai, de a férfiasabb formában. Az egész kollekció a minták, és a hímzések engem az orosz stílusra emlékeztettek. De megtalálhatók az olyan nagy dobások is mint az áttetsző darabok, és a sportos nadrág, csíkkal az oldalán.
Mit gondoltok a kollekcióról? A mindenképpen beszerzendő darab nálam a simléderes sapka.
------------------------------------------------
Finally we saw yesterday H&M's Fashion Show (2013 Autumn / Winter), which was held in the Rodin Museum, in Paris. The runway was great! The models had a difficult job, because they went through different rooms in the dresses.
Such famous models showed the pieces as Cara Delevingne, Isabeli Fontana, Arizona Muse, Daphne Groeneveld, and our pride Vanessa Axente. Many celebrity came to see the show, like Emma Roberts, Pixie Geldof, Ashley Olsen, Anna Dello Russo. You can see them and the show in the video below.
The collection have the general dark spirit of Autumn and Winter. Some beige, white and glittering parts higlight out of the black things. The style of the clothes is sometimes military but in a maskulin way. The whole collection, the patterns and the boideries remind me a bit Russian style. But we can find the big hits of the autumn too, for example, the translucent pieces and sporty trouser with the stripe on its legs.
What do you think about the collection? My most wanted piece from the collection is definitely the cap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése