2013. február 5., kedd

1. Szülinap / 1st Birthday

Fel vagyunk dobva, hogy bejelenthetjük az első szülinapunkat. Mindig örömmel tölt el minket, ha látjuk hányan látogatták az oldalt. Nem számít, hogy nem mi vagyunk a legnagyobb blog, vagy, hogy nincs több száz látogatónk naponta, hanem az, hogy TI látogattok minket.
Ezt a blogot a saját és a ti szórakoztatásotokra csináljuk. Reméljük visszatértek ide, és több, közvetlen kapcsolatot is kiépíthetünk, például a Facebookon keresztül, ahol még több apró hírt is megosztunk veletek. Szóval maradjunk kapcsolatban! ;)
Em


Egy éve volt, hogy nagy lelkesedéssel nekivágtunk a blognak és hihetetlen, hogy máris eltelt ez a 12 hónap. Persze van hova fejlődni, és még csak az alapok tiszták, de majd szeretnénk minél személyesebbé tenni a dolgokat és minél több saját bejegyzést írni.
Köszönjük, hogy látogattok minket, s csak még több támogatást jelentene, ha like-olnátok minket a Facebookon! :)
Aly
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
We're really glad that we can announce our first birthday. Everytime we see the number of the people who have visited our blog we are happy. It doesn't count that we aren't the biggest blog, or that we don't have hundreds of visitors every day, what counts that YOU visit us.
We do this blog for our entertainment and for yours. We hope you will come back later as well, and we can make more, direct contaction. for example trough Facebook, were we share more small news as well. So keep in touch! ;)
Em

It was 1 year ago when we started this blog with a lots of enthusiasm and it's unbelievable, that the 12 months already passed away. Of course we still need to progress, 'cause only the bases are clear, but we'ld like to make things more personal and to write even more own articles.
Thanks to visit us, and it would just mean more support, if you would like our Facebook page! :)
Aly


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése