2013. február 4., hétfő

Super Bowl XLVII - Beyonce

Emlékszem még, amikor tavaly egyik első cikkeim között kielemeztem Madonna fél - idei fellépését. Már majdnem egy év eltelt, s az idei fellépő nem más volt, mint Beyonce. Mivel őt nagyon kedvelem, nehéz lesz elfogultság nélkül írni, de végül is mindenki számára látható, hogy csodás volt megint. :D
Ha titeket is érdekelnek a meccs közti reklámok, ITT nagyon sokat találtok. Idén nem volt valami szuper jó a felhozatal, nekem leginkább a Skechers, a Mercedes, az Oreo, az Audi, a Hyundai és a got milk reklám tetszett.
Visszatérve Beyonce fél idei showjára, az egész fantasztikus volt. A technika eszméletlen volt, jók voltak dalok és az egész tele volt energiával. Hihetetlen! A bőr téma is tetszett, bár jobb összeállítást és frizurát is választhattak volna. A Destiny's Child egyesülés is tökéletes volt. Bár sok helyen azt olvastam, hogy több volt a tánc, mint az ének, de ez egy show, ahol fényeket, táncot és energiát kérnek és azt kaptak. Nem sokakat érdekel, hogy épp eltalálja-e a megfelelő hangot, inkább az, hogy mennyire pörgős a fellépés.
(Sajnos amit én néztem videót letörölték, de ITT megtaláljátok és egy rosszabb minőségű Youtube videót is csatoltam.)
--------------------------
I remember, when last year in one of my first articles, I analised Madonna's half - time show. Almost a year left, and this year's performer was none other, than Beyonce. Because I like her so much, it will be hard to write without self-consciousness, but it is visible for everybody, that she was incredible, as always. :D
If you're also interested in the super bowl ads, HERE you can find a lot. This year, they weren't so great, I like the most the Skechers, the Mercedes, the Oreo, the Audi, the Hyundai and the got milk ads.
Comin' back to Beyonce's half-time show, the whole was amazing. The technology was insane, the songs were great and it was full of energy. Unbelievable! I like the leather idea, although they should choose a better look and hair. Also the Destiny's Child reunion was perfect. Although I read in a lot of pages, that there were more dancing, than singing, but this is a show, where lights, dance and energy are wanted and was given. Not too much people care about, that is she find the right sound, than how powerful the performance is.
(Sadly, the video I saw was deleted, but HERE you can find it, and I also added a worse qualitied video.)


iam.beyonce.com,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése