2013. január 11., péntek

H&M Rock'n'Roll Mansion

Nem David Beckham kollekciója és forgatása (amiről már mindenhol olvashattatok) az egyetlen ami a H&M háza táján zajlik. Terry Richardson fotózta a legújabb kollekció képeit, mely Rock'n'Roll Mansion névre hallgat. Ki más testesítette volna meg a rock'n'roll életérzést mint Georgia May Jagger. Látva a képeket valóban elmondható, hogy a stílusa passzol a ruhákéhoz.
Bőr, szegecselés, és metál ezek a kulcsszavak, amik eszünkbe jutnak a rock'n'roll kifejezést hallva, és ezek jellemzik a kollekciót is. Már nem is kell sokat várnotok rá, hiszen februárban a boltokba kerülnek az új darabok.
----------------------------------------------------------------
David Beckham's new collection and shoot (as you've seen it everywhere) isn't the only thing which is happening at H&M's. Terry Richardson has just shoot the new campaign pictures, called Rock'n'Roll Mansion. Who else could give the feel of rock'n'roll better than Georgia May Jagger. Seeing the pictures she definitely has that style, which fits to these type of clothes.
Leather, studded and metal are the keywords which come first into our mind when we hear the expression rock'n'roll, and describe this collection. You don't have to wait long for it, in February they will be available in stores.
 
Forrás: innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése