2013. január 6., vasárnap

Elle UK - Scarlett Johansson & Anja Rubik

Már láthattuk a februári szám címlapját, Scarlett Johanssonnal. Íme az előfizetőknek járó címlap, ami nekem jobban tetszik. A fotósorozatot Rankin készítette róla. Van néhány jó kép, mint például a fehér Burberry kabátos. Egy "Kulisszák mögött"-i videó is készült.
------------------------------------------------------------------
We've already seen the february issue's cover with Scarlett Johansson. Now here's the cover for the subscribers, which I like more. The photoshoot's made of her by Rankin. There are a few nice photos, like the one with the white Burberry coat. Also a Behind the scenes video was made.


Scarlett mellett Anja Rubik is kapott egy címlapot és egy egészen hosszú sorozatot, melyet Jan Welters készített. Anja igazán jó modell, egy igazi kaméleon. Az új, 2013-as tavaszi-nyári darabokat mutatja be, például: Prada, Valentino, Armani, Chanel, Donna Karan, Cavalli, Stella McCartney, Lanvin, Bottega Venetta, Burberry, McQueen, Dolce & Gabbana, Dior, Gucci. A kollekciókról néhány mondat is van a képeken, maguktól a tervezőktől. Természetesen erről a fotózásról is készült videó.
---------------------------------------------------------------
Next to Scarlett, also Anja Rubik got a cover and a quite long shot, which was shot by Jan Welters. Anja is a great model, a real chameleon. She shows us the new, 2013 spring-summer pieces, like: Prada, Valentino, Armani, Chanel, Donna Karan, Stella McCartney, Lanvin, Bottega Venetta, Burberry, McQueen, Dolce & Gabbana, Dior, Gucci. There are also a few sentences of the collection, by the designers themselves. Of course, of this shot was also a video made.

innen, cover

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése