2013. január 15., kedd

Golden Globe 2013 - 2

Itt jönnek azok, akiknél nem tudtam eldönteni, hogy több jó, vagy több rossz dolog van rajtuk. Szóval lássuk.
----------------------------------------------------------------
Here come the ones on whom I looked at and couldn't decide, whether they have more good or more bad things on them. So let's see.
Taylor Swift                Eva Longoria
Taylor elegáns volt, és a nyitott háttal, meg az átlátszó résszel próbált szexi lenni, de nekem valahogy a ruha felsőrészének a szabása nem tetszik, meg talán ez a mindenből mutassunk valamit kicsit felesleges.
Evanál hasonló a helyzet. Ez egy csodás ruha, de minek ekkora sliccelés, meg még a mély dekoltázs is? Egy dolog bőven elég lett volna.
-------------------------------------------------------------
Taylor was really elegant, with the open back, and the transparent part she tried to be sexy, but I don't like the topside's customizing, and the idea of showing from everything a bit is a little unnecessary.
The same happened with Eva. This is a beautiful dress, but why is the big slit, and the deep cleavage as well? One thing would be enough.

Anne Hathaway             Barbara Palvin
Anne az egyik kedvenc színésznőm. Sokak véleménye ellenére nekem tetszik a rövid haja. Szép arca van, így aztán bármilyen frizurát viselhet. De nem vagyok megelégedve ezzel a Chanel ruhával. Főleg a felsőrésze olyan fura.
Barbara egy gyönyörű lány. Ezért nem is értem, hogy miért adták rá ezt a ruhát. 3 számmal nagyobbnak mutatja, mint amekkora.
----------------------------------------------------------------
Anne is one of my favourite actresses. Despite of a lot of people's opinion, I like her short cut. She has a pretty face so she can wear every type of hairstyles. But I'm not satisfied with this Chanel dress. Mainly the topside is so strange.
Barbara is a beautiful girl. That's why I don't know why they give her this dress. It shows her 3 size bigger than she is.
   Amy Adams             Zooey Deschanel
Nagyon tetszik Amy ruhája, csodás formája van, de a színe olyan mint a bőréjé, így aztán az egész egybeolvad.
Zooey ruhája pedig Jennifer Lawrence-ére emlékeztet, de kicsit fura a szoknyarész szabása. Szerintetek?
----------------------------------------------------------------
I really like Amy's dress. It has a beautiful shape, but this color is just like her skin, so everything is merged together.
Zooey's dress is a bit like Jennifer Lawrence's, but the customizing of the skirt part, is a bit weird. What you think?

Forrás: innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése