2012. május 19., szombat

H&M - Kara Laricks

Szerintem csak az amerikaiak ismerik a műsort és a hölgyet, úgyhogy elmondom ki a H&M új vendégtervezője. Kara Laricks az amerikai NBC csatorna, tervezőknek szóló tehetségkutatóján hozta el az első díjat. Kapszula kollekció elkészítését nyerte meg, nem is akármelyik üzletek számára, ugyanis a H&M mellett, a Macy's-nek és a Saks Fifth Avenue-nak is tervezhet. A ruhái nagyrészt androgün stílusúak. Nekem tetszik ez a kollekció, főleg a két fehér ing. De mindegyik ruha szerintem bárki által hordható.
Az első hat képen a tervező Joan Smalls modellel látható.
A H&M-es képek után, az én kedvenceimet láthatjátok a Macy's-es és Saks-es kollekciókból. Csatolom a két linket is a weboldalakhoz, hogy ti is meg tudjátok nézni a ruhákat.
----------------------------------------------------------------
I guess the Americans will know her or the show, but for the others I'm going to explain who is the H&M's new guest designer. Kara Laricks won the American Fashion Star, which is a talent show for fashion designers on NBC. She won in the finale orders for capsule collections in Macy’s, H&M and Saks Fifth Avenue stores. Her designs are mainly androgynous. I like this collection, especially the two white shirts. But all of the dresses can be worn by everyone I think.
On the first six pictures you can see the designer with model Joan Smalls.
After the H&M collection pictures you can see the my favourites from the Macy's and the Saks' collections as well. I've attached the link to the two websites so you can see those dresses as well.


A Macy's-es darabok. Már időtlen idők óta keresek egy ilyen kötős inget. Nem tudja valaki hol lehetne hasonlót kapni?
---------------------------------------------------------------
The ones from Mayc's. I'm looking for a tie-neck blouse like this one since ages. Does anybody know where can I get one like this?
Macy's webshopEzek itt pedig két csodálatos darab a Saks-es kollekcióból. (Az első képen lévő cipők is tetszenek, habbár azok nem Kara Laricks munkái. :P )
----------------------------------------------------------------
These two wonderfull items are from the Saks' collection. (I like the shoes as well on the first one, though they are not Kara Laricks' designs. :P )
Saks webshop

Forrás: innen, innen, innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése