2012. május 21., hétfő

Billboard Music Awards 2012


Tegnap tartották az idei Billboard zenei díjátadót Las Vegasban. Úgy tűnik a sztárok tegnap élték ki vágyaikat, hogy őrültebbnél őrültebb ruhákat vegyenek fel. Két embert nehezemre esett kiválasztani, akik jól néztek ki. Most szinte mindenki mellélőtt. Itt egy link, ha megszeretnétek nézni, hogy kik voltak a jelöltek és kik nyertek.
A Billboard díjátadón általában igazán jó fellépések vannak, ez most sem volt másként. A képek után néhány a sok közül.
----------------------------------------------------------------
Yesterday was this years Billboard music awards in Las Vegas. It seems like, the celebrities made their desires to wear the craziest dresses, come true yesterday. It was hard to choose to people, who looked good. Now everybody mess it up. Here's a link, if you want to see, who were the nominees and who are the winners.
On the Billboard awards usually there are good performances, like now. After the photos, there are a plenty of them.
 Jordin Sparks    Taylor Swift

Más esetben Taylor ruháját egy kicsit soknak gondolnám, mert ez a díjátadó nem ennyire komoly esemény, de a többiek között ő ragyogott ebben a vörös csodában. Azonban Jordin Sparkson nem tudott túltenni, aki egyszerűen tökéletesen nézett ki. A gyönyörű arca csak hab a tortán.
----------------------------------------------------------------
Other time I would say, that Taylor's dress is a bit too much, because this show is not that serious event, but  after the others, she was shining in this red wonder. But she can't be better than Jordin Sparks, who was simple perfect. Her beautiful face is just the cherry on the cake.

Zooey Deschanel  Alicia Keys    Nelly Furtado

Viszonylag jó ruhákat választottak, de Zooey és Alicia ruhája nem túl előnyös nekik. Nellynek pedig nem kéne a nyaklánc és senkit nem érdekel a fekete melltartója.
----------------------------------------------------------------
They chose relative good dresses, but Zooey's and Alicia's are not too advantageous to them. And Nelly shouldn't wear the necklace and nobody cares about her black bra.

 Miley Cyrus     Katy Perry

Mileynak jó a zakója, de valamit vehetett volna még alá. Most a több több lett volna. Katy pedig teljes lilába borult, ami még csillog is.
----------------------------------------------------------------
Miley's jacket is good, but she should wear something under it. Now the more would be more. Katy in all purple, what even shines.

 Natasha Bedingfield     Carrie Underwood

Kedvelem Natashát, de erre nem tudok mit mondani. Borzalmas. Carrie pedig hercegnőnek öltözött, de még csak nem is szép a ruhája.
----------------------------------------------------------------
I like Natasha, but I can't say anything to that. Terrible. And Carrie dresses up to a princess, but her dress is even not pretty

John Legend & Jordin Sparks - The Whitney Houston Tribute

Kelly Clarkson - Dark side

Stevie Wonder & Alicia Keys - Medley

 Forrás: innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése