2012. május 22., kedd

Maxim HOT 100 - 2012


Mint minden évben, a Maxim közzétette Top 100-as listáját a 100 legszebb nőről. Ki kell hangsúlyozni, hogy ez csak erre az évre vonatkozik, hiszen más esetben a lista messze nem így nézne ki. Nos, azt nem kezdem el, hogy ki az akiket hiányolok a listáról, illetve, hogy ki az aki lehetne előbbre is, mert szerintem a listán belüli hely, már igazán személyes véleményen alapszik. De azért van néhány dolog amit tényleg nem értek. Hogy ne tűnjön esztelen felháborodásnak, listába szedek néhány dolgot. :)
- Szerintem Katy Perrynek, Jennifer Lawrencnek és Kristen Stewartnak hátrébb van a helye. Kristent egyáltalán nem értem, hogy lett 15.-ik, de hát végülis most ők vannak a topon.
- Őszintén szólva pedig Malin Akermannál, Lake Bellnél és Zoe Saldanánal tudnék szebb nőt mondani.
- Arra pedig, hogy Victoria Justice mit keres a 19. helyen és Sarah Hyland az 50.-en, tényleg nem tudok mit mondani.
Ez van. Készítettem egy képes listát az első 50-nel, a teljes listát a Maxim honlapján találhatjátok meg. Szerintetek ki van jó helyen és ki nincs?
----------------------------------------------------------------
Like in every year, Maxim shared its Top 100 list about the 100 most beautiful women. It has to be emphasised, that it has reference only to this year, 'cause in other way they list would look like very different. I'm not going to tell, that who is missing from the list and who would have to be closer to the front, 'cause I think the places inside the list are defend on really personal opinion. But there are things, which I can't understand. Not to be like brainless indignation, I make a few things to a list. :)
- I think Katy Perry, Jennifer Lawrence and Kristen Stewart have a place closer to the end. I understand not at all, how Kristen could be the 15th, but after all now they're on the top.
- Honestly, I can say prettier women than Malin Akerman, Lake Bell and Zoe Saldana.
- And to what Victoria Justice doing in the 19th place and Sarah Hyland on the 50th, I can't really say anything.
That is that. I made a list with photos of the first 50, and you can find the whole list on the Maxim's website. What do you think, who is on the right place and who isn't?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése