2012. május 11., péntek

H&M őszi lookbook / fall lookbook

A H&M őszi lookbookja már megjelent! Minimalista és maximalista darabokat is láthatunk. A csillogós cuccok nem az én stílusom, de fogadok lesznek akiknek tetszeni fognak ezek a darabok is. Az én kedvenceim innen a lila bőrdzseki, a bőrkesztyűk és a táska, de a zöld magassarkú is jól néz ki.
És ne felejtkezzünk meg a fiúkról sem. Az öltönyök voltak a fókuszban az új lookbooknál, és a fiúknak is jutott egy kis szín. Az elegáns stílust ötvözték a divatossal és lazával. Ezeket a képeket a nőké alatt láthatjátok.
Szóval van már valami amit kiválasztottatok az őszi kollekcióból?
------------------------------------------------------
The H&M's Fall Lookbook has already came out! We can see the minimalist and maximalist items as well. The glittering things are not my style, but I bet a lot of people will love that ones as well. My favourite items are the purple leather jacket, the leader gloves and the handbag, but the green high hell shoe looks nice as well.
And don't forget about the boys. Suits are in the focus of the lookbook, and boys get more colourful items. The elegant style is mixed with the fashionable, cool style. You can see those pictures after the women's.
So have you chosed already something from the fall collection?


forrás: innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése