2013. december 4., szerda

The 4th day of Christmas

A kalendáriumok és koszorúk mellett mindenféle hangulatos dekorációs ötletet találni a neten. Hogyan díszítsük az asztalt, a falat, a fát és szinte mindent! A karácsonyi hangulat is akkor lesz igazán teljes, ha nem csak a nappaliban és a konyhában, hanem a hálószobákba is csempészünk néhány kisebb-nagyobb ünnepi díszt!
A legtöbb helyen a képek is elegek az inspirálódáshoz, Pinteresten például itt és itt, de konkrétan is kereshetek általatok választott keresőszóval. A handimania.com oldalon viszont részletes leírást, sőt van ahol még videót is találhattok az elkészítéshez. Ha a képekre klikkeltek találhattok külön fotókat és videót a készítés folyamatáról. Mivel a szöveg angolul van a legfontosabbakat lefordítottam.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
You can find also every kind of festive decoration ideas, not just calendars and wreaths. How to decorate the table, the wall, the tree and everything else! The christmas feeling will be total, if you put little things not only in to the living room and the kitchen, but also to the bedrooms and everywhere!
Mostly pictures on the websites are enough to get inspired, for example on Pinterest here and here, but you can search with a specific word too. But on the handimania.com website you can find also detailed description and somewhere there are even videos about how to make them. Clicking on the different photos you can find more pictures and videos of the preparation.

Szükséges: lyukasztó, olló, ragasztó, papír, pálcika és bármi amivel díszítenétek.
1) Hajtsátok össze harmonika formába a papírt, lyukasszátok ki a közepét, majd vágjátok ki háromszög formába.
2) A lyukakba fűzhettek szalagot és felakaszthatjátok, vagy tehetek pálcikát aminek a végére erősítettek valami kis darabot, amin megáll. Egy kis díszítéssel már kész is a karácsonyfa!

Szükséges: olló, vonalzó, ceruza, tűzőgép, radír, 3 A4-es papír, folyékony ragasztó
A videót követve tudjátok elkészíteni, vagy a honlapon található képeket utánozva.

Égőket nem csak a fákra vagy a házra tehetünk, hanem a szoba falára is, vagy a szekrényekre. Persze egész nap nem érdemes égni hagyni, de esténként nagyon hangulatos világítást nyújthat. Íme néhány ötlet.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
We can put string lights not only on the trees or the house but on the walls and the cupboards. Of course, it isn't to good to turn them on all day, but in the evening they can give some pretty pleasant lightning. Here are a few ideas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése