2013. december 2., hétfő

The 2nd day of Christmas

Még így is lehet kicsit késői a téma, hiszen a különböző adventi naptárokat és koszorúkat már december előtt ajánlott elkészíteni, de ha kicsit meg is csúszunk, a naptárba legalább többet nyithatunk ki egyszerre. ;)
Manapság már rengeteg kreatív ötlet van a kalendáriumkészítéshez, a csinos kis fadobozok vagy varrott zsákocskák helyett (melyeket meg kell vennünk) a legtöbb otthonban találni bármilyen apró tárolóeszközt, amelyből több is rendelkezésre áll. Az urban:eve blogján több ötletet is találtok nem csak a tároláshoz, hanem a kis ajándékokhoz is! Itt rengeteg példa van, itt pedig néhány gyors ötletet találtok, itt pedig ajándékötleteket. Persze nem kötelező itt kiélni a kreatív éneteket, a megszokott csoki kalendárium is jó ötlet, hisz egy kis csoki mindig megédesíti a napot. ;)
Sok szép adventi koszorút is lehet vásárolni, bár szerintem érdemes egyszer vagy több évente új koszorút venni, hiszen a díszítéseket könnyen el lehet távolítani és helyette új bogyókat és szalagokat felragasztani. Így is lehet minden évben más a koszorú. A tradicionálistól eltérően természetesen persze más ötleteket is találhattok a 4 gyertya elrendezéséhez.
Ennél jobban nem szeretnék elveszni a témába, hiszen rengeteg ötletet, fotót és lehetőséget találhattok keresgélve az interneten, így például weheartit-on és Pinteresten! Úgy gondolom mindenki olyan kalendáriumot és koszorút készít, amilyet szeretne és egy kis inspirálódás után már biztos meg lesz az alap elképzelés! Így, csak ehhez szeretnék egy kis segítséget nyújtani. :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This theme could be still late because you better already done the advent calendars and advent wreaths before december, but if you're late it also not a big problem because you can open up more in one day. ;)
Nowadays you can find tons of creative ideas to make calendars, and instead pretty little boxes and sewed pockets (which you have to buy) almost everybody can find some little things to store. One Pinterest you can find a huge amount of ideas for calendars. Of course, you don't have to push your creative selves a chocolate calendar could be also great, because it makes everyday a little bit sweeter. ;)
You can also buy beautiful advent wreaths, but I think it is better to buy one for more years, because you can take off the original decorations easily and put new berries and bands into their places. So you can have different wreaths every year. Of course, diverge from the traditional ones you can make a special scene for the 4 candles. On Pinterest you can also find pictures of these kind of wreath and the usual ones that you put on your door.
I don't want elaborate this theme even more, because you can find so many ideas, pictures and opportunities while searching on the internet, for example on weheartit and Pinterest!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése