2013. december 11., szerda

Januári címlapok / January covers - 1

Elle China
A kínai felirat borzasztó idegesítő, levágja Miranda fejét. A styling tetszik, főleg a második kép lett jó.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The chinese title is so annoying, it cuts off Miranda's head. I like the stylings, I like mainly the second photo.

 Harper's Bazaar UK
'90-es évek és Christy Turlington ide vagy oda, nekem az első címlap nagyon beállított és a smink se szép. Az előfizetőknek járó sokkal szebb és egyedibb.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
It could be '90s years or Christy Turlington, the first cover is so composed and the make-up is also not so pretty. The subscribers' one is much prettier and more unique.Vogue Portugal:
Kit érdekel, hogy reprint, ha ilyen szép? A modellek (April Tiplady & Maddison Brown) nagyon különbözőek, de passzolnak illetve a színek és a ruhák is gyönyörűek!
--------------------------------------------------------------
Who cares, if it's a reprint, if it's this pretty? The models (April Tiplady & Maddison Brown) are very different, but the matches each other and the colors and the clothes are beautiful!
Vanity Fair US:
Dögös és karácsonyi, csodás a ruha és a vörös szín, Amy Adams és az arany gömbdísz. De ez a januári címlap! Tudom, hogy minimum fél hónappal kijön, és még karácsony előtt vagyunk, de ez akkor is a januári!
-------------------------------------------------------------------
Sassy and christmasy, the dress, the red color, Amy Adams and the gold ornament are all wonderful. But this is the january cover! I know, that they come out at least a month earlier and we are still before christmas, but it still a january issue!Vogue China:
Csodás! Natasha Poly visszatért a címlapra és szebb, mint valaha!
---------------------------------------------------------------
Wonderful! Natasha Poly come back to the covers and she's never looked even prettier!

Vogue UK:
Nem egy világrengető fotó és a választék annál nagyobb, mint hogy ne tudjanak 12 hónapot várni azzal, hogy Carának adjanak még egy címlapot. A lényeg azonban, hogy nekem tetszik, "brittes" és fiatalos.
---------------------------------------------------------------
It's not a groundbreaking photo and there are more choices, than they couldn't wait for 12 months to give Cara another cover. But the pont is, that I like it, it's british-like and youthful.


Marie Claire UK:
Túl sok  kék, túl sok a felirat az egész túl sok. A Vogue címlap tökéletesen jelzi, hogy a kevesebb mennyivel több. Bár Sophie Ellis-Bextor szép, jó a sminkje.
------------------------------------------------------------------
There are too much blue, too much titles and the whole thing is too much. The Vogue cover represents perfectly, how much more less really could be. Although Sophie Ellis-Bextor is pretty, her make-up is great.

Vogue Germany:
Joan egész sok címlapot bezsebelt, bár egyik se volt igazán szép. A nagy Magic feliraton kívül én nem érzem a varázslatot.
---------------------------------------------------------------
Joan got a couple covers this month, but none of them was really impressive. Beside the big Magic title I don't feel the magic.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése