2012. február 22., szerda

Brit Awards 2012

Tegnap volt a Brit Awards Angliában, ahol sok híres angol és néhány amerikai sztár is megjelent. A többség nagyon csinos volt, nem volt nagyon extrém vagy megdöbbentő összeállítás. Szerencsére :) Néhány a legjobbak vagy legérdekesebbek közül:
----------------------------------------------------------------
Yesterday was the Brit Awards in England, where a lot of famous english and a few american celebrity appeared. Most of them were really pretty, there weren't too much extreme or astonishing combinations. Luckily :) A few of the bests or of the most interestings:

Rihanna
A legjobb nemzetközi díjat kapta Rihanna. A ruhája extrém, a bőrkesztyűvel vad, viszont jól néz ki benne. Egyszerre elegáns és laza. Rihanna hétfőn ünnepelt 24. szülinapját, utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk neki!
---------------------------------------
She got the best international award. Her dress is extreme, with the leatherglove is wild, but she looks great in it. It's elegant and easy same time. Rihanna celebrated her 24th birthday on monday, so posteriorly we wish her a really happy birthday!
Adele:
Most sem maradt díj nélkül Adele. A ruhájáról semmi újat nem tudok mondani, őszintén szólva már meg se tudom őket különböztetni. Mindegyik fekete, nagy és hosszú. Ennek ellenére nem néz ki rosszul, de nyugodtan beújíthatna valami mást.
--------------------------------------
Again, she didn't leave without an award. I can't say anything new about her dress, honestly I can't even distinguish her dresses. All of these are black, big and long. However she looks good, but she could bring something new to her appearance.


Kylie Minoque:
Kylie hozza a formáját. Úgy tűnik a kék nagyon jól áll neki (hajához bőréhez, szeméhez illik), mindig bejön.
---------------------------------------
Kylie is pretty, like almost everytime. It looks like blue is really fit to her (hair, skin and eyes), it's always a good choice for her.
Pixie Lott:
Nagyon jól néz ki. Egyszerű megjelenés, de a vörös-fekete összeállítás jó a szőke hajához.
---------------------------------------
She looks so pretty. It's simple, but the red-black combination is good for her blonde hair.
Lana Del Rey:
Én még mindig nem tudom eldönteni, hogy szeressem-e vagy nem, de az biztos, hogy van stílusa. Mindig jó ilyen egyszerű, mégis tökéletes megjelenést látni. :)
-----------------------------------
I can't decide yet, that I like her or don't, but it's sure, that she has style. Always good to see similar, but perfect appearances like this. :)


Nicole Sherzinger:
Ez nem a legjobb fotó, de Nicole jól néz ki. A sárga nagyon jól illik a barna hajához és bőréhez.
------------------------------
It isn't the best picture, but Nicole looks good. The yellow fits very good to her hair and skin.
Caroline Flack:
Őszintén utána kellett néznem, hogy kicsoda. Mint kiderült, angol műsorvezetőnő. De nem ez a lényeg, azért is rakom fel, mert tetszik az összeállítása (a táskáján kívül, az lecserélném, mondjuk vörösre). Blézer + teljesen felgombolt ing + nyaklánc kombináció most nagyon divatos és Caroline jól néz ki. :)
--------------------------------------
Honsetly, I have to look after, who is she. I find out, that she is a british television presenter. But it's not important, I take her into the note, because I like her appearance (instead of her bag, I would change it into a red). Blazer + full-buttoned shirt + necklace combination is very fashionable now and Caroline looks pretty. :)
Jessie J:
Nem tudom mi ez a ruha, de remélem hamar elfelejti. A haja jó, de ez a ruha olyan, mint egy alsóneműre húzott csipkés háló. Ennél jobb is lehetett volna.
-----------------------------------
I don't know what is this dress, but I hope she will forget it soon. Her hair is good, but this dress's like a lacy-net on a red underwear. It could be better.



Képek: inneninneninnen és innen

1 megjegyzés:

  1. I don't like Caroline Flack's hair, but I love her cloutch. Lovely pattern and colors!

    VálaszTörlés