2012. február 14., kedd

Grammy - part 2

Folytatás következik :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The continuation is coming :)



Kelly Rowland:
Ez a ruha kicsit fura, a mellrész díszítése és színe nekem nem jön be, de a ruha színe nagyon jól illik Kellyhez. A smink és a haj viszont nagyon szép. :)
----------------------------------------------------------------------
This dress is a bit wird, I don't really like the decoration on her chest, and its color, but the dress's color fit to Kelly. Her make-up and hair is really beautiful. :)

Alicia Keys:
Azt hiszem Alicia találhatott volna magának ennél előnyösebb ruhát is, valami lengébbet és színesebbet, mert ez nagyon feszes. A hajával pedig nem tudom mit akartak csinálni, de ez a szögletes megoldás sem tartozik a legjobbak közé. Összességébe azért nem olyan rossz.
----------------------------------------------------------------------
I think Alicia could find a more advantageous dress for herself, something airier and mor colorful, 'cause it's really tight. I don't know what they want to do with her hair, but this angular solution isn't in the bests. Altogether it isn't that bad.
Katy Perry:
Nem tudom Katynek miért mániája mostanában, hogy a haja minél őrültebb színben tündököljön. Számomra ez kicsit "őrült-tini" korszakos. A ruhája viszont annál nagymamásabb. Elsőre nem lenne vészes, de jobban megnézve látszik, hogy nem tökéletes. Mondjuk ennél rosszabb is lehetett volna. :D
---------------------------------------------------------------
I don't know why has Katy this mania nowadays, that she paints her hair to crazier and crazier colors. For me it's a bit "wild-teen"  style. In turn her dress all the more grandmom style. For first look it could be OK, but if we look at it better, we saw it isn't perfect. In other way it could be worse. :D

Fergie:
Hát nem is tudok mit mondani. Nem nézett tükörbe? Ez a rikító narancssárga ruha a fekete alsóneművel.... és hozzá a lenyalt haj óriás méretű arany kiegészítőkkel. Még a jótól is nagyon messze van.
--------------------------------------------------------------------
I don't know what to say. She didn't look into the mirror? This glarish orange dress with the black underwear.... and the pinned down hair with the huge gold accessories. It is far away from the good.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése