2012. február 13., hétfő

Grammy - part 1

Vasárnapi Grammy-n megjelenő sztárokból, néhány következik, akik valamilyen módon emlékezetesebb a többieknél.
----------------------------------------------------------------
Here are a few stars from the Sunday's Grammy, who are in a form more memorable than the others.

Adele:
Az est nagy győztese. Nagyon elegáns ez a Giorgio Armani ruha és a haja is jobb így, mint máskor, azonban szerintem, akkor is jól nézne ki, ha nem fekete és hosszú ruhát venne fel, hanem valami extrábbat is.
-------------------------------------
The night's big winner. This Giorgio Armani dress is really elegant and her hair is better too, than another time, but I think she would look good too, if she wouldn't wear a big black dress, but something more extra too.
 Jessie J:
Vagány lány, de a díjátadókon (szerencsére) nem vesz fel őrült összeállításokat. Nekem nincs bajom ezzel a ruhával, de a hajával igazán csinálhattak volna valamit.
-------------------------------------
She's cool girl, but on the events (luckily) she doesn't wear strange dresses. I have no problem with this dress, but somebody could do something with her hair.
 Rihanna:
Fura ez a szőke haj, a ruha viszont nagyon jól áll neki. Gratulálunk neki a fellépéséhez ami igazán jól sikerült és az All of the lights sikeréhez!
-------------------------------------
This blonde hair is wird, but the dress looks so great on her. Congratulations for her performance, which was really good and for the succes of the All of the lights!

 Taylor Swift:
Az átadó másik nagy nyertese, hisz mostanság minden country díjat ő söpör be. Örülök, hogy bevállalósabb, nagyon jól áll neki a Zuhair Murad ruha, bár választhatott volna inkább másik színt, ami jobban illik a bőréhez és a hajához.
-----------------------------------
The night's other big winner, 'cause lately she win all the country awards. I'm happy, that she is more extreme, she looks so good in this Zuhair Murad dress, but she could choose another color, which fit better to her skin and to her hair.
 Kate Beckinsale:
Nagyon szép! Ez a görög-stílusos Zuhair Marad ruha, nagyon jól néz ki. Extra és szép. A haja egyszerűbb, de mégis illik az összeállításhoz.
--------------------------------------
She is so pretty! This Zuhair Marad dress with the greece-style look great. Extra and beautiful. Her hair is more simple, but it fits to her appearance.

 Carrie Underwood:
Csodaszép. Igazi nő, stílusos ruhában és hajjal. Talán a fekete helyett választhatott volna kék táskát, de a fülbevalója tökéletes a ruhához. Nekem az egyik kedvencem az estről.
----------------------------------
Exquisite. Real women, with a stylish dress and hair. Maybe she could choose a blue bag, but her earrings are perfect for the dress. For me it's one of the bests.

 Forrás: wonderwall.msn.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése