2012. február 24., péntek

Celeb street style - 24.02.2012

Íme e hétről néhány sztár utcai szerelése. Ezekből lehet meríteni, kideríteni, hogy a sztárok a hétköznapokban mennyire stílusosak, vagy mennyire nem. Mindenesetre néha érdekes dolgokat lehet felfedezni. Nektek kinek a street style-ja tetszik a legjobban?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Here are a few celeb street style from the week. From these you can inspire, find out, that the celebs in the weekdays how much in style or how much not. Anyway sometimes we can find out interesting things. Who's street style do you like the best?

Beyonce:
(Sajnos nem találtam ennél jobb képet.) Íme a csinos kismama. Idén még inkább divatos az élénk és feltűnő színek, akár egymással keverve, akár ahogy Beyonce, fekete-fehér összeállításhoz csak egy színes darab.
-----------------------------------------------------------------------------------
(Sadly I couldn't find a better picture.) Here is the pretty mommy. This season the bright and bold colors much more fashionable, with mixing with each other, or just like Beyonce, for black-white combination, just one colorful piece.
Rihanna:
A ruha jó, és még a napszemüveggel sincs probléma, de hogy mit keres az a rövid nejlonzokni a lábán, arra nincs magyarázata.
-------------------------------------------------------------------------
This dress is good, and there's no problem with the sunglasses too, but, for why is there the short nylonsocks on her leg, she has no explanation.
Rachel McAdams:
Kicsit megviselt, a kabát nem is túl előnyös neki meg a sál sem, azonban íme a következő példa a színes ruhákhoz: színes nadrág. Szerintem idén megéri beruházni egy élénk színű nadrágot, mert bármilyen összeállítást feldob.
------------------------------------------------------------------
A bit tried, the coat and the scarf aren't too adventageous for her, but here's the next exmaple for colorful clothes: colorful trousers. I think this season it's worth to invest a bright-color trousers, because it makes every combination better.
Eva Longoria:
Bár ez inkább elegáns, nem utcai viselet, mégis érdemes vetni rá egy pillantást, mert Eva nagyon jól néz ki. Csinos, és a haja is nagyon szép. :)
--------------------------------------------------------------------
Even it's an elegant, not street wear, but it deserves to take a look at it, because Eva look great. Pretty, and her hair is really beautiful too. :)
Vanessa Hudgens:
Ez nem a tőle megszokott hippi stílus, és csak fekete-fehérből áll szinte az összeállítása, mégis Vanessa nagyon csinos. A Chanel táska is jól áll neki. :D
----------------------------------------------------------------------
It's not the common hippi style, and her look includes just black-white, but Vanessa is so pretty. The Chanel bag looks good on her. :D
Ashley Tisdale:
Hát ez körülbelül olyan, mintha mindenhonnan, a wardrobe-jából kikapkodott volna egy-egy darabot. A ruhán kívül külön-külön jól néznének ki, például a kalap egy másik napszemüveggel és egy csinosabb összeállítással. De ez a ruha... mintha maga köré tekerte volna a takaróját. Ashley máskor jobban hozza a maga vagány stílusát.
----------------------------------------------------------------
Now this is like, as if she put out pieces from everywhere from her wardrobe. Instead of the dress apart from each other the pieces would look good, for example the hat, with another sunglasses and with a prettier combination. But this dress... as if she twisted around herself her blanket. Ashley other times looks better in her rough style.

Képek: Beyonce, Rihanna, Rachel McAdams, Eva Longoria, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése