2012. február 7., kedd

Superbowl XLVI - Madonna

A szombati Superbowl félidejében lépett fel Madonna. Embertömegek, óriási technika, és az ókori stílus keveredése. 
Kezdésnek a 'Vogue', Madonna pedig mint fashioniszta ókori királynő, itt is ahogy a következő 'Music'-ban megmutatja, hogy még mindig tud táncolni. Számomra az LMFAOs rész és az (új száma) a 'Give me all you luvin'' M.I.A.-val és Nicki Minaj-zsal felejthető. Engem nem érdekel, hogy már nem 20 éves, nekem Madonna elég úgy ahogy van, ha azt csinálja amihez ért. :) Az ókori style még mindig marad, csak kap egy kis "superbowlos" beütést. Majd feltűnik Cee Lo Green dobosai élén, az 'Open your heart'-ból és az 'Express yourself'-ből kapunk gy kis részletet. Legvégén az örök 'Like a prayer' ünnepélyes hangulatban, gospel kórussal és milliónyi kis fényponttal a közönségből. Kissé hippis a a 'World peace' felirat a végén, de ez után a szám után még rendben van. Azt hiszem összességében nem csalódunk :)
-----------------------------------------------------------
Madonna had a performance in the half-time of the Superbowl on Saturday. Crowd, huge technology and the mixing of ancient times style.
At the beginning 'Vogue', Madonna as fashionist ancient queen, here just like in 'Music' she shows, that she still can dance. For me the part with the LMFAO and (her new song) the 'Give me all your luvin'' with M.I.A. and Nicki Minaj are forgettable. I don't care that she isn't 20, for me Madonna enough just the way she is, if she does what she good at. :) There still the ancient style, it just gets a "superbowl" strain. Then comes to the stage Cee Lo Green leading his drummers and we get a part of 'Open your heart' and of 'Express yourself'. At the end, the everlasting 'Like a prayer' in solemn feeling, with gospel choir and with billions of little highlights from the audience. A little bit hippie style the 'World peace' notice at the end, but after that song it is OK. I think in the altogether we don't disappoint.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése