2013. november 29., péntek

Decemberi címlapok / December covers - 3

Vogue Paris: December / January
Mondhatjuk, hogy meglepő választás volt a Beckham házaspár a címlapra, de, hogy mindenki el van ragadtatva, az is biztos. Szépek, stílusosak, híresek, kedvesek. Végre egy igazán különleges választás! Plusz: Victoria vendégszerkesztőként is dolgozott az új számon.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
We can say, that choosing the Beckhams was an interesting decision, but everybody love it for sure. They're pretty, stylish, famous and gorgeous. Such a special choice finally! Plus: Victoria also worked on the new issue as a guest-editor.

 Vogue Brazil
Gisele a brazil címlapon már kevésbé volt meglepő, de annál inkább kellemes. Főleg az első címlap tetszik, bájos és gyönyörű, mint mindig!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gisele was less surprising on the brazil cover, but even more wonderful. I mostly like the first photo, she's as lovely and beautiful as always!

L'Officiel Turkey:
Nem mehettünk el e mellett a csodaszép darab mellett sem. Nem tagadom, hogy nagyon tetszik a Dolce & Gabbana korona, hisz önmagába is gyönyörű! A jól szabott felsővel pedig Ana Beatriz Barros ennél nőiesebb már nem is lehetne!
--------------------------------------------------------------
We can't get by this wonderful one too. I can't deny, that I love the Dolce & Gabbana crown, because it's so beautiful itself! And with the well-cut blazer Ana Beatriz Barros couldn't be more womanish!Harper's Bazaar Spain:
Nagyon huncut, a betűk idegesítőek, Betta Franke jól néz ki, a piros szín tetszik.
-----------------------------------------------------------------
Very perky, the letters are annoying, Bette Franke looks great, I like the red color.

Vogue Mexico:
Scarlett nagyon dögös nő, a fűző tökéletes választás és a sötét rúzs nagyon jól ellensúlyozza a sok ártatlan, halvány árnyalatot, de aki kitalálta ezt a fáradt szemhéjfesték-árnyalatot az szégyellheti, hogy így belerondított a fotóba.
---------------------------------------------------------------
Scarlett is such a hot lady, the corset is a perfect choice and the dark rouge compensate the lot of innocent, pale shades, but who chose that tired eye-shadow color could be ashamed to ruin this photo.

Elle Spain:
Nagy hírnek számított, hogy Eva Longoria ennyire levetkőzött a címlap kedvéért, de egy kis utánajárással kiderült, hogy a spanyol Elle-nek már jellegzetessége, hogy a decemberi számok elején a modelleket csillámba forgatják.
---------------------------------------------------------------
Eva Longoria's strip was big news, but with a little leg-work it turned out, that the spanish Vogue has a tradition with their december issues, because every year they cover their models with glitter.

Vogue Italia:
Négy fiatal, csinos, szép modell (Anna Ewers, Ophélie Guillermand, Cindy Bruna & Gracie van Gastel) és egy nem túl extra fotó. Én most valami csillogóbbat vártam, de végül is nem rossz.
----------------------------------------------------------------
Here are four young, pretty models (Anna Ewers, Ophélie Guillermand, Cindy Bruna & Gracie van Gastel) and a not too special photo. I waited for something more glamorous, but after all it isn't so bad.

Elle Korea:
Tetszik a styling, Lily Aldridge igazán szép, fiatalos, vagány, de a sok szöveg teljesen értelmetlen. A feliratok egyébként is mindig elvonják a figyelmet a modellről, itt pedig az egész oldalt teletömték.
----------------------------------------------------------------
I like the styling, Lily Aldridge is pretty, youthful and rough, but the too much text is senseless. Otherwise the big titles always ruin the original photo, and here they filled the whole page in with them.

Vogue Thailand:
Nem, nem nem... A metálos csillogás stimmel, viszont valamilyen eltérő színű sötét háttér kellett volna. Mindez azonban semmi ahhoz képest, hogy mennyire rossz Isabeli frufrus ombre haja...
---------------------------------------------------------------
No, no, no... The metallic shining is alright, but another, dark colored background would be much better. But it is nothing compared to Isabeli's bad bangs and ombre hair...
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése