2013. november 13., szerda

Campari Calendar 2014 - Uma Thurman

Őszintén szólva a dögös latin dívák után meglepő választás volt az új naptár modelljének Uma. Az is túl nagy vállalkozásnak tűnik, hogy 13 fotóban el akarták hozni nekünk az egész világot, ugyanis valamilyen mértékű csalódás mindig megmarad hasonló témájú képek alapján, hogy olyan dolgokat, helyszíneket kihagytak, ami a mi szívünkhöz áll közel.
A styling ettől függetlenül csodás, a fotók továbbra is borzasztó részletesek és szépek, nagyon egyedi és különleges naptár lett az idei is (bár az októberi halálfejes festegetős így is kitűnik...). A borítókép az első, majd sorba jönnek a fotók a hónapok szerint.
Mindezek után a november 11.-ei bemutatón Uma roppant csinosan, egy piros Atelier Versace ruhában jelent meg.
Ja, és természetesen egy videó is készült.
---------------------------------------------------------------------
Honestly, after the hot latin divas, Uma seems like an unexpected choice. And trying to show the whole world in 13 photos is also a quite big challenge, and everybody will have some kind of disappiontment after the similar themed pictures, because for sure, there will be some of our favourites left out.
Otherwise the styling is still wonderful, the photos are still amazingly detailed and nice, this year's is also such a unique and special calendar (although the october painting photo looks still weird next to the others...). The coverphoto is the first one, and then come the others fittingly the row of the months.
After all of this, Uma attended the photocall, on the 11th of November, in a very pretty, red Atelier Versace dress.
Oh, and of course a video was also made.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése