2012. december 5., szerda

Harrods - Once upon a dream

A kirakatokhoz, melyek a Harrods különlegességei az ünnepek alatt megjelentek képek is, a Harrods magazin novemberi számában, illetve egy videó igazi hús-vér modellekkel. A videó alapján nekem Csipkerózsika tetszik a legjobban, de mindegyiknél jobban ki van hangsúlyozva így a ruha. Nem igazán szeretem, amikor a Disney hercegnőket akár életre kelteni, de ezek nem utánzatok, ez profi munka, így végül is szépek lettek.
Mivel nagyon szeretem megnézni, hogy még a készítés előtt milyen vázlatokat készítenek a tervezők, ezért azokat is beraktam. Plusz: Még a kirakatokhoz az extra kiegészítők, Hófehérkéhez a tükör, és Hamupipőkéhez a Louboutin cipő.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To the Harrods this year's holiday windows photos in the Harrods magazine's november issue, and a video were released too, with alive models. By the video, I like Sleeping beauty the most, but here every dress is more pronounced. I don't really like, when they try to make Disney princesses alive, but these aren't copies, this is a professional work, and after all it's nice.
Because I really like to watch the scetches, made before the preparing, I put them also here. Plus: To the windows, the extra pieces, the mirror to Snow White, and to Rapunzel, her Louboutin shoes.

Vázlatok / Scetches:

Kirakatokhoz / To the windows:
A tükör Hófehérkéhez / The mirror to Snow White

 Hamupipőke Louboutinja / Rapunzel's Louboutin


Vogue UK, innen, tumblr

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése