2012. október 12., péntek

H&M tél / winter 2012/13

Néhány hete mutattam meg nektek a H&M tél kollekciójának képeit, most pedig itt vannak a fotók külön a darabokról is.A csillogó és a military a két fő vonal. De a kicsit futurisztikus darabok (pl.: az ékszereknél) és a virágos minták is megjelennek.
Még egy táska is megtalálható a kollekcióban, ami szerintem laptop tartónak is elég nagy. Személyes kedvenceim a kabátok, de néhány ruha is nagyon tetszik. Hát, majd meglátjuk élőben, hogyan néznek ki a darabok. Októbertől kezdve már megtalálhatjátok őket a boltokban.
----------------------------------------------------------------
I few weeks ago I've posted the H&M's campaign pictures of the winter collection, now here are the photos of the items. Glamour and military are the two main lines. But futuristic pieces (e.g. jewelleries) and flower pattern appears as well.
You can even find a bag in the collection, which I think, big enough to be a laptop holder. My favourites are the coats, but some of the dresses are lovely as well. Well, we'll see how the items will look like in real life. From October you can find them in the stores.
Forrás: innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése