2014. október 23., csütörtök

Alexander Wang x H&M kampányvideó / campaign video

Múlt héten a divatvilág egyik legnagyobb híre Alexander Wang x H&M divatbemutatója volt. Az internet csak erről szólt, szóval valószínűleg te is belefutottál a képekbe, és videókba. Ezért aztán úgy gondoltam nem is osztom meg annál több képet, mint amit már korábban itt a blogon, illetve a Facebookon (1,2) megtettem. Viszont november 6.-án ha sikerül bejutnom a H&M üzletbe, akkor Facebookra teszek fel majd pár képet az élőben fotózott darabokról.
Így aztán a fő témája ennek a cikknek már nem a bemutató, hanem a videó, amit a H&M osztott meg a kampányról. A lengyel K Mag már készített egy eléggé sportos videót a kollaboráció darabjairól, de most már a hivatalos kampányvideót is láthatjátok. Szerintem fantasztikusan néz ki! Vibráló, lendületes és tökéletesen átadja a kollekció sportos, fiatalos valamint egyben futurisztikus mivoltát. A H&M weboldalon meg is állíthatjátok a videókat és megnézhetitek a modelleket, hogy mit viselnek. Ott a pont Mr. Wang!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Last week one of the biggest news in fashion world was the Alexander Wang x H&M fashion show. The internet was full with it, and you must have run into the photos and videos as well. That's why I didn't even share more photos than I already have had on the blog and on Facebook (1,2). If on 6th November I'm able to get in the H&M store, I'll put some live photographed pictures on the Facebook.
So the topic of this article isn't the show, but the video H&M shared about the campaign. The Polish K Mag has already made a quite sporty video with the pieces from the collaboration, but now you can also see the official campaign video. I think it looks amazing! Vibrant, lively and gives perfectly the collection's sporty, youthful as well as futuristic nature. On the H&M website you can also stop the video to check the models and see what they're wearing. So point taken Mr Wang!

Alexander Wang x H&M x K MAG

Alexander Wang x H&M
 
Képek a weboldalról:
Joan Smalls által viselt darabok /
Pieces on Joan Smalls
 Isabeli Fontana az Explore opciónál /
Isabeli Fontana in Explore option

Források: innen, innen, innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése